Tietoa
Tuoteluettelo

Iron Gorenje SIH3000RBC

 
Viite
2012411
55,55 €
 
Toimitus: 4-5 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Gorenje
Pystysuora höyryvirtaus + Kyllä
Automaattinen virrankatkaisu + Kyllä
Rautapohja + Keraaminen
Kalkinpoistotoiminto + On
Tippumissuoja + Kyllä
Väri Valkoinen / punainen
Teho + 3000W
Vesisäiliön tilavuus, l 0.35
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Silitysraudat
Iron Gorenje SIH3000RBC
55,55 €

Silitysraudassa on suuri 350 ml vesisäiliö, jota tulee täyttää harvemmin. Tehokkaan vertailun ansiosta prosessi vie vähemmän aikaa ja on sujuvampaa.

Silittäessäsi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vesipisarat aiheuttavat tahroja. Järjestelmä, joka estää vesipisaroiden pääsyn silitysraudan pohjalta, mahdollistaa herkkien kankaiden silittämisen alhaisemmassa lämpötilassa. Ei tahroja, parempia tuloksia.

Automaattinen sammutustoiminto toimii kolmella eri tavalla. Jos silitysrauta jätetään makaamaan vaakasuoraan pinnalle tai pudotetaan kyljelleen, se sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua. Jos silitysrauta kytketään päälle, mutta sitä ei käytetä vähään aikaan ja se asetetaan pystysuoraan, se sammuu automaattisesti 8 minuutin kuluttua. Kun silitysrautaa liikutetaan, anturi havaitsee liikkeen ja käynnistää laitteen uudelleen.

Virtajohto on asennettu tasasuuntaajan keskilinjaan. Sitä on helppo pyörittää mihin tahansa suuntaan. 360° kääntyvällä johdolla laitetta voidaan pyörittää vapaasti, kohdistaa vasemmalle ja oikealle tai kiertää ympäri. Silität turvallisesti ja vaivattomasti.



Tämän tuotteen asiakasarvostelut