Tietoa
Tuoteluettelo

Silitysraudat

Bigbox.fi verkkokauppa Silitysraudat jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Philips, Tefal, Electrolux, Black+Decker, Jata. Silitysraudat hinta(t) alkaen 4,31 €. Bigbox.fi:ssä on yli 243 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Silitysraudat

Silitysrauta on tärkeä laite jokaisessa kodissa. Monet käyttävät vielä termiä "johtosilitysrauta". Monet sekoittavat nämä kaksi, mutta johtosilitysrauta on sama asia kuin perinteinen silitysrauta, jonka useimmat ihmiset omistavat kotonaan. Ainut ero on siinä, että johtosilitysrauta on sähkökäyttöinen ja yhdistetään pistorasiaan johdolla.

Bigbox-verkkokaupasta voit helposti ja nopeasti ostaa parhaat höyrysilitysraudat houkuttelevilla hinnoilla. Oletko kiinnostunut laadukkaasta saksalaisesta käsikäyttöisestä höyrysilitysraudasta tai etsitkö laitetta, joka olisi paras matkasilitysrauta? Riippumatta tarpeistasi, Bigbox-kaupasta löydät sen, mitä tarvitset kotiin tai matkalle.

Miten löydetään parhaat höyrysilitysraudat? Bigbox tekee tämän mahdolliseksi käyttäjäystävällisten tuotesuodattimien ja vertailutyökalun avulla. Voit suodattaa tuotteita tässä kategoriassa monien eri kriteerien perusteella. Valikoimassamme on yli 20 tuotemerkkiä, joten varmasti löydät silitysraudan, joka toimii hyvin ja näyttää hyvältä.

Muita kriteerejä ovat höyryvirtauksen säätö ja höyryvirtauksen voimakkuus (pystysuora). Mitä voimakkaampi pystysuuntainen höyrytys on, sitä enemmän laite kuluttaa sähköä ja sitä nopeammin se silittää. Erittäin tehokkaat silitysraudat (ilman säätöä) eivät kuitenkaan aina sovellu herkille ja helposti vahingoittuville kankaille. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat: kalkinpoistotoiminto (hidastaa kulumista ja estää tukkeutumista), silitysraudan pohja (tästä riippuu, levittääkö se), tippalukko (turvallisuus), teho.

Lähes jokaisessa hintaluokassa löytyy sopivia höyrysilitysrautoja, jotka täyttävät tarpeesi. Moni pitää myös langattomasta silitysraudasta. Tällainen laite sopii erinomaisesti matkoille tai jos sinulla on paljon vaatteita työssäsi, toimitat niitä tai sinun on vaihdettava asua esityksiin jne. Matka-, mobiili- ja minisilitysraudat ovat erittäin ergonomisia ja ratkaisevat monia ongelmia.

Muistakaa, että useimmat kuumahöyryraudat on tarkoitettu pystysuuntaiseen kuivaamiseen. Laite ulkoisella höyrygeneraattorilla voidaan kutsua silitysjärjestelmäksi. Miten keramiikkapohjaisella silityksellä ja höyrysilityksellä on eroa? Ensimmäisessä tapauksessa, keramiikkapohjat eivät jätä jälkiä kankaisiin, mutta kuluvat nopeammin. Höyrysilitys ei vahingoita kangasta lainkaan, se on turvallisempi käyttäjälle ja liikuteltavampi (usein pieni ja helppo käsitellä).

Vertaamalla silitysrautoja keskenään, näet heti niiden edut verrattuna toisiinsa tai jopa useampiin malleihin kerralla. Jos olet kiinnostunut ostamaan alhaisemmalla hinnalla tai olet kiinnostunut mahdollisuudesta ostaa kaikki kodinkoneet halvemmalla kuin tavallisesti, liity uutiskirjeen tilaajaksi. Jos vaatehuoltolaitteille, kuten silitysraudat, tarjotaan alennusta, saat siitä tiedon ensimmäisten joukossa ja voit helpommin suunnitella tulevia ostoksia. Muistakaa, että jokaisen tuotteen yhteydessä on paljon tietoa siitä (teknisesti) ja arvioitu toimitusaika.