Tietoa
Tuoteluettelo

Hammasharja PHILIPS HX6322/04

 
Viite
215775
46,80 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Tehon säätö 2 tehotasoa
Suurin kierrosluku minuutissa. Jopa 62 000 harjaliikettä minuutissa.
Virtalähde + Akku
Suuttimien lukumäärä (kpl) + 2
Hammasharjan tyyppi + Lasten hammasharja
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Hammasharjat
Hammasharja PHILIPS HX6322/04
46,80 €


Poikkeuksellinen alku hyvien elämäntapojen rakentamiselle


2 tilaa

2 harjaspäätä

Sisäänrakennettu Bluetooth®-toiminto

Koulutusohjelma


Interaktiivinen ohjelma saa lapset kiinnostumaan hampaiden harjauksesta
Philips Sonicare For Kids -sovellus synkronoituu lasten hammasharjan kanssa. Se esittelee suun hoitoa pelin muodossa. Harjausopettaja kannustaa harjaamaan hampaita pidempään ja paremmin. Jokainen istunto alkaa selkeällä visuaalisella ohjeella oikeasta puhdistusmenetelmästä, jonka jälkeen ohjelma tarkistaa, miten tulokset saavutetaan. Oppiminen on hauskaa lapsille, ja vanhemmat voivat nähdä, kuinka lapset voivat kokeiden välillä.


98 prosenttia vanhemmat väittävät, että lapset pesevät hampaitaan pidempään ja paremmin käyttämällä tätä ohjelmaa
Philips Sonicare For Kids -hammasharjan ja -sovelluksen avulla lapset oppivat itse oikeasta hampaiden harjauksesta. Sovellus synkronoituu lapsen hammasharjan kanssa Bluetoothin kautta. Se näyttää oikeat puhdistusmenetelmät ja tulokset. Lapset näkevät, pesevätkö he hampaansa hyvin, ja saavat upeita palkintoja hyvistä tuloksista. 98 prosenttia haastatellut vanhemmat sanovat, että käyttämällä tätä opettavaa ja tehokasta ohjelmaa lapset pesevät hampaat pidempään ja paremmin. Tämä on hauska tapa auttaa lapsia kehittämään hyviä suunhoitotaitoja elämää varten.


Ainutlaatuisia palkintoja hyvistä tuloksista


Kehittämämme Philips Sonicare For Kids -hammasharja ja -sovellus antoivat sinulle täysin uuden näkökulman hampaiden harjaamiseen. Ohjelmassa päähenkilö on Sparkle, sankari, joka todella pitää puhtaista hampaista. Lapset välittävät Sparklesta, ja ohjelman harjausopettajat haastavat heidät harjaamaan pidempään ja paremmin. Joka kerta kun peset hampaasi kunnolla, Sparkle tulee onnellisemmaksi, ja jokainen onnistunut istunto palkitaan. Lapset voivat avata lisävarusteita kaunistaakseen Sparklya tai voittaa ruokaa terveelliselle Sparklylle. Vanhemmat voivat valita, mitä palkintoja antaa lapsille.


Pidä kirjaa siivousajasta, vaikka et käyttäisi sovellusta


Bluetooth-toiminnolla varustetun Philips Sonicare For Kids -hammasharjan ohjelma-ajastin seuraa harjausistuntoja reaaliajassa. Se havaitsee, milloin puhdistusistunto alkoi, päättyi ja päättyi. Integroidun muistin ja hammasharjan varren aikaleimojen ansiosta voidaan tallentaa jopa 20 harjauskerran tiedot, kun ohjelma ei ole käytössä. Kun seuraavan kerran avaat sovelluksen, tiedot synkronoidaan sovelluksen kalenterin kanssa. Hyvistä tuloksista voi edelleen kerätä palkintoja ja lapset näkevät kuinka pitkälle he ovat edenneet.KidTimer ja KidPacer takaavat elinikäisen oikean harjauksen


Philips Sonicare For Kids -sähköhammasharja Bluetoothilla yhdistää sovellukseen ja auttaa lapsia pidentämään harjausaikaa vähitellen. Tavoitteena on saavuttaa hammaslääkärin suosittelema kaksi minuuttia. Sovelluksen avulla lapset voivat jäljitellä sovelluksen opettajaa, kun tämä harjaa hampaitaan huolellisesti. Opettaja rohkaisee lapsiasi pidentämään siivousaikaa. Kun lapset harjaavat pidempään, he saavat palkinnoksi Sparklyn, joka nauttii todella puhtaista hampaistaan. Se on hauskaa oppimista, joka kehittää hyviä harjaustaitoja elämää varten.

 

Dynaaminen puhdistustoiminto ohjaa nesteet hampaiden väliin


Kun lapset siivoavat, Sonic-tekniikkamme ei myöskään nuku. Ainutlaatuisen liikkeensä ansiosta Philips Sonicare sähköhammasharja puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti hampaiden välit ja ikenet. Yli 500 pulssia minuutissa kompensoivat muut puutteet lasten kehittyessä. Tämän tekniikan ansiosta Philips Sonicare For Kids -hammasharja on jopa 75 % tehokkaampia kuin muut tavalliset hammasharjat, joten hammaslääkärikäyntien tulokset paranevat joka kerta.


Hauskat, vaihdettavat tarrat yksilölliseen räätälöintiin


Hauskojen tarrojen avulla lapset voivat valita, miltä heidän hammasharjansa näyttää. Jokaisen hammasharjalaatikon sisältä lapset löytävät kahdeksan vaihdettavaa tarraa, joilla he voivat luoda oman hammasharjailmeensä ja vaihtaa sitä milloin tahansa. Sovelluksen hahmon ulkonäköä voidaan myös muuttaa, joten Philips Sonicare For Kids pyrkii kannustamaan hyvään hammashoitoon ja tekemään sen hauskalla tavalla.


Kahdella lapsiystävällisellä tehotilalla puhdistaminen on hellävaraista ja tehokasta


Tämä sähköhammasharja sopii eri-ikäisille lapsille, sillä se toimii kahdella teholla: pienemmällä teholla pienemmille lapsille ja suuremmalla teholla vanhemmille lapsille.


Pääsiä on 2 kokoa


Philips Sonicare sähköhammasharjassa on 1 vakiokokoinen harjaspää. Saatavana myös pienempi pääkoko. Philips Sonicare for Kids -harjaspäät on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja suojaamaan hampaita hellävaraisesti lasten kasvaessa.


Erilaisten pitomenetelmien rakentaminen vanhemmille ja lapsille


Hammasharja on ergonomisesti suunniteltu niin, että lapset voivat käyttää sitä yksin tai yhdessä vanhempiensa kanssa. Jokaisessa Philips Sonicare For Kids -hammasharjassa on taitavasti suunniteltu kahva, joka tekee harjaamisesta mukavaa sekä vanhemmille että lapsille. Kahvaan on helppo tarttua ja liikutella pienemmällä kädellä, ja sen pituuden ansiosta vanhemmat voivat helposti nostaa sen auttamaan pikkuisia. Kahva on tukeva, joten sitä on kätevä pitää pystyasennossa tai levittää hammastahnaa, kun hammasharja on makuuasennossa.


Kumiharjaspää on suunniteltu suojaamaan nuoria hampaita


Tässä sähköhammasharjassa on kumipää, joka suojaa kasvavia hampaita.


Hammaslääkärit valitsevat nämä lapsilleen


91 prosenttia hammaslääkärit valitsevat lapsilleen Philips Sonicare For Kids -hammasharjat****

Tämän tuotteen asiakasarvostelut