Tietoa
Tuoteluettelo

Reititin Asus AiMesh RT-AC88U, WiFi/LAN, musta

 
Viite
200830
282,96 €
49,79 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 282,96 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 49,79 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 298,76 €.
Toimitus: 3-5 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Asus
Lisäominaisuuksia Dual Band (2,4, 5 GHz)
WiFi nopeus jopa 3100 Mbps
LEDit -
Antenni 4T4R
LAN-portit 8 gigabittiä
Salaus 128 - bittinen WEP, 64 - bittinen WEP, WPA - PSK, WPA Enterprise, WPA2 - PSK, WPA2 Enterprise, WPS
Langaton yhteys + 802.11 a/b/g/n/ac
Väri Musta
Reitittimen tyyppi + Wi-Fi / LAN
Ulkoinen antenniliitäntä + Joo
Takuuaika 36 kuukautta
Tuotekategoria Reitittimet
Reititin Asus AiMesh RT-AC88U, WiFi/LAN, musta
282,96 €
Laadukasta peliä ja suoratoistoa 4K-laadulla
NitroQAM ™ -tekniikka - ei häiriöitä

Pelaatko verkossa tai suoratoistatko live-tapahtumaa 4K/UHD-laadulla, viive ja puskurointi eivät tule kysymykseen. RT-AC88U:n NitroQAM™ (1024-QAM) -tekniikka tarjoaa 3167 Mbps:n Wi-Fi-yhteisnopeuden, mikä mahdollistaa kaikkien verkon käyttäjien nauttia sujuvasta suoratoistosta ja viivettömästä online-pelaamisesta.
Cross-platform

Verkon nopeus vaikuttaa kaikkiin laitteisiin, joilla pelaat, ja jokaiseen alustaan, jolla pelaat. ASUS RT-AC88U tarjoaa kaistanleveyden ja kattavuuden kaikille pelilaitteillesi – konsoleista tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, ja se tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Windows®3, Mac OS®4 ja Linux®5.
Mukautuva QoS - priorisoi pelisi

Kasvata pelin kaistanleveyttä Adaptive QoS (Quality of Service) -palvelun avulla, jonka avulla voit priorisoida pelipaketit ja muut toiminnot helposti. Voit jopa määrittää täyden erillisen kaistanleveyden pelatessasi Solo Playeria, mikä tekee RT-AC88U:sta täydellisen liittolaisen pelissäsi ilman viivettä missä tahansa kotonasi.
Vapauta tietokoneesi resurssit pelatessasi.

Verkostoituminen on vain puoli voittoa pelin suorituskyvyn suhteen. Virustentorjuntaohjelmat ja sovellukset voivat kuluttaa arvokasta suoritin- ja muistikapasiteettia, joita voidaan käyttää pelissä. RT-AC88U:n AiProtection-ominaisuuden ansiosta voit siirtyä eteenpäin ja poistaa nämä työkalut käytöstä pelatessasi, joten kaikki käytettävissä olevat resurssit käytetään peliin.
Viihdettä kaikkialla älykodissasi
Kaistanleveys kaikille

RT-AC88U on viihteen mestari. Se pystyy käsittelemään niin montaa laitetta kuin kutsut ihmisiä, samalla kun se suorittaa useita lähetyksiä Full HD 1080p -laadulla. Sisällön käsittelyn lisäksi RT-AC88U antaa sinun tehdä kodistasi älykkäämmän - se pystyy käsittelemään IP-kameroita, termostaatteja ja erilaisia laitteita, joita et vielä omista.
Verraton Wi-Fi-peitto

Antennin rakenteen ansiosta, joka pystyy lähettämään ja vastaanottamaan neljää laitetta (4T4R), sekä Wi-Fi-peittoa että signaalin vakautta on parannettu huomattavasti. AirRadar-keilanmuodostus keskittää Wi-Fi-signaalin laitteillesi, mikä tekee Wi-Fistäsi nopeamman, puhtaamman ja vahvemman.
Kotisi digitaalinen keskus ja verkkokeskus
Laaja liitettävyys

RT -AC88U:ssa on kahdeksan Gigabit LAN -porttia - kaksi kertaa useimpien reitittimien kokoa - jopa kahdeksaa Ethernet-yhteensopivaa laitetta varten, jotka voidaan liittää samanaikaisesti. Laitteilla, kuten älytelevisiolla , pelikonsolilla, digisovittimella, mediasoittimella, NAS- tallennuslaitteella ja muilla laitteilla, voi olla omat erilliset portit, ja RT-AC5300:sta tulee kotisi digitaalinen keskus.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut