Tietoa
Tuoteluettelo

Ulkokalusteet MY004 - pöytä + 4 tuolia

 
Viite
3642419
307,05 €
54,03 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 307,05 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 54,03 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 324,20 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
Alennus koodilla HUONEKALUT10
PostNordin kotiinkuljetus ( 99,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 99,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hanah Home
Materiaali - Puu
Väri - Ruskea
Istumapaikkojen määrä 4
Tyyppi - Huonekalusarja
Kotitilaa Ala
Paino, kg 22.31
Paino pakkauksen kanssa, kg 23
Pakettien määrä 1
Alkuperämaa Turkki
Tuotekategoria Ulkokalusteet
Ulkokalusteet MY004 - pöytä + 4 tuolia
307,05 €

Luo rauhallinen keidas takapihallesi hienolla puutarhapöytä- ja tuolisarjalla!

Muunna ulkotilasi rauhalliseksi paratiisiksi upealla puutarhapöytä- ja tuolisarjalla. Tämä rakkaudella ja huolella valmistettu 5-osainen setti on suunniteltu tuomaan mukavuutta, tyyliä ja toimivuutta puutarhaan.

Vapauta luonnon kauneus

100-prosenttisesta pyökkipuusta valmistettu pöytä- ja tuolisarjamme on osoitus luonnon kauneudesta. Jokainen pala on valmistettu huolellisesti käsityönä, jotta puun luonnollinen jyvä ja rakenne tulevat esiin, mikä luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin puutarhaan.

Kokeile vertaansa vailla olevaa mukavuutta

Nauti äärimmäisestä rentoutumisesta, kun vajoat ergonomisiin tuoleihin. Täydellisten mittojensa ja vankan rakenteensa ansiosta nämä tuolit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja tukea, jolloin voit rentoutua ja nauttia ympäristön rauhasta.

Säilytä kauneus tulevina vuosina

Puutarhasettimme on käsitelty vesipohjaisella puunsuojamaalilla, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja säänkestävyyden. Lakkauksen puuttuminen antaa puun luonnollisen kauneuden paistaa läpi, kun taas ruskea väri tuo ripauksen eleganssia ulkotilaasi.

Tekniset tiedot:

  • Pöydän koko: Syvyys: 60 cm.
  • Tuolien koko: (4 kpl): leveys: 40 cm, korkeus: 81 cm, syvyys: 30 cm
  • Materiaali: 100 % pyökki
  • Vesiohenteinen puunsuojamaali
  • Väri: ruskea

Luo unohtumattomia muistoja ystävien ja perheen kanssa, kun kokoonnutte tämän hienon puutarhasetin ympärille. Älä missaa tilaisuutta parantaa ulkoilmakokemustasi. Tilaa nyt ja anna luonnon kauneuden syleillä puutarhaasi!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut