Tietoa
Tuoteluettelo

Ergonominen tuoli DIABLO V-BASIC: musta

 
Viite
3687734
409,85 €
72,12 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 409,85 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 72,12 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 432,74 €.
Toimitus: 5-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Diablo Chairs
Ergonominen tuoli DIABLO V-BASIC: musta
409,85 €

Diablo V-Basic -työtuoli: musta

Tässä on ergonominen työtuoli, jossa yhdistyy alkuperäinen muotoilu ja klassiset värit. Se toimii täydellisesti sekä perinteisessä että modernissa sisustuksessa. Korkealaatuisen valmistuksen sekä luovien suunnittelijoiden ja kokeneiden asiantuntijoiden yhteistyön ansiosta tuoli tarjoaa sinulle erinomaisen mukavuuden ja terveellisen ergonomian korkeimmalla tasolla.

Tarkista yksityiskohdat ja varmista paras valinta.

Moderneja klassikoita

Diablo V-Basic -työtuoli on yhdistelmä sileää ja omaperäistä rakennetta sekä huomiota herättävää muotoilua. Mattamustan ja kiiltävän hopean yhdistelmä antaa tälle tuolille perinteisen ilmeen, joka on integroitu ajattomiin trendeihin.

Modernien ja klassisten elementtien ilmeikäs yhdistelmä saa työtuolistamme näyttämään upealta sekä perinteisessä että avantgardistisessa sisustuksessa.

Laadukas valmistus ja käytetyt materiaalit tekevät Diablo V-Basicista ergonomisen ja mukavan useiden vuosien ajan.

Terveellisen mukavuuden voima

Ergonominen työtuolimme yhdistää korkean mukavuuden ja terveelliset ratkaisut ilmeikkääseen muotoiluun. Innovatiivisten ratkaisujen ansiosta se takaa turvallisuuden ja mukavuuden myös useiden työtuntien työ- tai opiskelutunnin jälkeen.

Tässä on yksityiskohdat:

  • Säädettävä ylös-alas-istuin mahdollistaa tuolin korkeuden tarkan säädön pöydän korkeuden ja tason mukaan. Tämä helpottaa ergonomisen asennon ottamista, joka varmistaa selän turvallisuuden;
  • Säädettävä niskatuki takaa kaularangan oikean asennon, mikä auttaa välttämään ryhtivirheiden syntymistä tai pahenemista;
  • Säädettävä selkänoja tukee koko selkärankaa ja tekee automaattisesti valitusta turvallisesta asennosta erittäin mukavan;
  • Oikealle-vasemmalle, ylös-alas, eteen ja taakse säädettävät käsinojat lisäävät kehon vakautta ja helpottavat olkapäitä, käsivarsia ja ranteita.

Lisäksi:

  • Kumipyörät varmistavat liikkuvuuden ja hiljaisen liikkeen, suojaavat lattiaa naarmuilta;
  • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista takaa työskentelyn useiden vuosien ajan ilman näkyviä käytön jälkiä;
  • Vankka viiden pisteen alusta tarjoaa vakaan ja turvallisen alustan.

Lyö vetoa luotettaviin ratkaisuihin ja valitse työtuoli, joka tarjoaa ergonomian ja mukavuuden korkeimmalla tasolla. Muuta toimistosi tai huoneesi sisustus ja tee arjen työstä tai opiskelusta turvallisempaa kuin koskaan.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut