Tietoa
Tuoteluettelo

Epilaattorit

Bigbox.fi verkkokauppa Epilaattorit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - BRAUN, Philips, Braun GmbH, Beper, Panasonic. Epilaattorit hinta(t) alkaen 9,67 €. Bigbox.fi:ssä on yli 97 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Epilaattorit

Epilaattori on laite, joka on tarkoitettu karvojen poistamiseen eri kehon alueilta (esimerkiksi jaloista, käsistä, kasvoista, kulmakarvoista ja muista alueista). Tämä kauneudenhoitotekniikka voi olla useita tyyppejä. Tavanomaiset vartalon epilaattorit ovat kuin käsikäyttöisiä partakoneita, joilla voidaan poistaa jopa pieniä karvoja. No, laseri-foto-epilaattorit toimivat säteilemällä valopulsseja ja siten poistamalla karvat iholta. Kuten on selvää, fotoepilaattorit maksavat enemmän kuin tavanomaiset mekaaniset laitteet. Verkkokaupassamme voit hankkia BRAUNin, Panasonicin, Philipsin ja monien muiden valmistajien laitteita.

Mikä epilaattori sinulle on paras ja mikä valita? Ensin - määritä budjettisi. Se määrää, voitko valita vain tavanomaisia vai myös fotoepilaattoreita. Voit määrittää budjetin muuttamalla suodattimen hintaparametreja. Valitsemiesi hintojen perusteella näytettävien tuotteiden tulokset rajautuvat ja sinun on valittava kapeammasta luettelosta. Muut suodattimet ja tuotteiden vertailutyökalut ovat erittäin hyödyllisiä ajan säästämisessä, jota tarvitaan päätöksen tekemiseen.

Tarkastellaan tärkeimpiä kriteerejä, jotka (hinnan lisäksi) voivat vaikuttaa epilaattorin valintaan:

Latausaika ja akun kesto - jos se on sähköinen, akkukäyttöinen laite, on erittäin tärkeää, että sitä voidaan käyttää mahdollisimman pitkään ja ladata mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jos harkitset useita laitteita, vertaile niiden latausaikoja ja toiminta-aikoja keskenään. Pinsettien tyyppi - metalliset pinsetit ovat yleensä halvempia, keramiikka pinsetit ovat kalliimpia. Asiantuntijat sanovat, että keramiikkapinsetit ajavat vähemmän kivuliaasti ja poistavat karvat iholta hellävaraisemmin. Kostea ajelu - jos se on mekaaninen epilaattori, selvitä toimiiko se myös ajaessa kosteaa ihoa. Lisäteknologiat - lisävarusteet kuten kivunlievitysjärjestelmä tai muut edut hyödyttävät sinua paljon. Jotkut epilaattorit myydään yksittäin, toiset sarjoissa, monien suuttimien, lisävarusteiden ja muiden lisävarusteiden kanssa. Tässä kategoriassa on myös erityisiä, esimerkiksi vain kasvoille tarkoitettuja laitteita tai vain lisävarusteita niille.

Epilaattori ei ole tarkoitettu vain naisille. Se on kaikille tarkoitettu laite, joka auttaa poistamaan karvat iholta yksinkertaisesti, nopeasti ja "puhtaasti". Sinun ei tarvitse kohdata kipua tai ärtynyttä ihoa. Jos haluat ostaa Bigboxin kauneudenhoitotuotteita ja monia muita tuotteita halvemmalla, älä epäröi ja tilaa uutiskirjeemme. Lähettäämme tilaajille kirjeitä, joissa kerromme, milloin tuotteet ovat myynnissä, milloin hinnat laskevat.

Jokaisen epilaattorin sivulla voit paitsi tarkastella tuotteen yksityiskohtaista kuvaa (tai kuvia), myös lukea tekniset tiedot, saada selville tärkeimmät ominaisuudet. Jokaisen tuotteen kuvan vieressä on myös pyöreä piktogrammi. Se osoittaa arvioidun toimitusajan.