Tietoa
Tuoteluettelo

Pan Pensofal Magnifiqa Diamond Pro Jumbo Paistinpannu 24-2 6908

 
Viite
3031896
53,25 €
 
Toimitus: 4-5 t.k.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Pensofal
Tuotekategoria Paistinpannut
Pan Pensofal Magnifiqa Diamond Pro Jumbo Paistinpannu 24-2 6908
53,25 €
Jumbo-pannu, erittäin paksu alumiini, liimaamaton sisäpinnoite, vahvistettu timanttijauheella ja tarttumaton ei-vaihdettava ulkokerros, ruostumaton teräskahva. Patentoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksoispohja tasaisella pinnalla, sopii kaikentyyppisille liesille, myös induktiolle.
Luomalla historiaa luomme tulevaisuutta
Mikä on tunnetuin luonnollinen mineraali? Timantti.
Tässä Pensofalin tuotekehitystiimi keksi idean muuttaa maksimaaliset kestävyysominaisuudet tarttumattomaksi pinnoitteeksi toteuttaen ainutlaatuisen Diamond Pron, joka on vahvistettu timanttijauheella, 9 kerrosta, PFOA-vapaa. Magnifiqa-mallisto on oikea yhdistelmä perinteitä ja innovaatioita.
Siinä yhdistyvät klassinen messinginen käytännöllinen tarttumaton ulkopinta ja timanttien yllättävä optinen vaikutus sisätiloihin. Ainutlaatuisen patentoidun kaksois- ja taotun pohjan, jossa on tasainen pinta "FULL INDUCTION", ansiosta Magnifiqa-mallisto sopii kaikille liesille, myös induktiolle. Magneettisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaksoispohjan sijoittaminen rungon kuoreen tapahtuu syöttämällä metallikärjet koko rungon runkoon, mikä tekee erottumisen mahdottomaksi ja mahdollistaa lämmön tasaisuuden pohjasta sisään.
Jatkuvan teknologisen tutkimuksen tulokset osoittavat, että patentoitu järjestelmämme, jossa on leveämpi tasainen kosketuspinta, eroaa markkinoilla olevista perinteisistä upotetuista pohjista ja takaa paremmat tulokset jopa 30 % siirto- ja lämpönopeuden suhteen. Ergonomiset ja suuta estävät kahvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee kokoelmasta uuniturvallisen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut niitinpäät ovat myös korvaamattomia ja hapettumista estäviä, vaikka niitä käytettäisiin astianpesukoneessa. Magnifiqa Collection sopii ihmisille, jotka eivät siedä raskasmetalleja.
Halkaisija: 24 cm
Koko: 8 x 34 cm
Paino: 1,06 kg
Tilavuus: 2,3L
Pohjan halkaisija: 15,5 cm
Tämän tuotteen asiakasarvostelut