Tietoa
Tuoteluettelo

Tietokoneistettu ompelukone Jaguar DQS405

 
Viite
312313
376,92 €
66,33 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 376,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 66,33 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 397,97 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Jaguar
Ompeleiden lukumäärä 500
Valaistus On
Käänteinen toiminto + Joo
Tikin pituuden säätö + Jopa 4 mm
Tikin leveyden säätö + Jopa 7 mm
Ompelukoneen tyyppi + Tietokoneistettu
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Ompelukoneet
Tietokoneistettu ompelukone Jaguar DQS405
376,92 €

Tietokoneistettu ompelukone Jaguar DQS405

Uusin JAGUAR DQS405 on upea uusi lisäys ompelukoneiden maailmaan!

Japanilainen ompelukonevalmistaja JAGUAR esitteli vuonna 2017 uusimman rakenteen ompelukoneen, jossa on uskomaton ylälangan pujotusjärjestelmä.


Digital Quick-threading System (DQS)Se on todella vaikuttavan yksinkertainen kierrejärjestelmä. Ylälanka vedetään neulaan yhdellä vivun painalluksella. Se ei vain voi olla yksinkertaisempaa. Sinun tarvitsee vain ohjata lanka neulaan ja kiinnittää koukku, DQS-järjestelmä pujottaa langan automaattisesti sekunnissa. Tästä lähtien unohda kaikki kierteittämiseen liittyvät huolet, Jaguar DQS 405 tekee kaiken puolestasi yksinkertaisesti ja uskomattoman nopeasti.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-3

Erittäin yksinkertainen alalangan pujotus

Kone on varustettu kätevimmällä ja edistyneimmällä sukkulamekanismilla, ja paranneltu pistolevy mahdollistaa langan pujottamisen sekunneissa. Alalankaa ei tarvitse nostaa ylös. Läpinäkyvän kannen läpi näemme aina kuinka paljon lankaa on jäljellä kelassa. Lisäksi kone toimii paljon hiljaisemmin, mikä on erityisen tärkeää useimmille ihmisille.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-16

Ainutlaatuinen valikoima ennennäkemättömiä ompeleita

Tämä tietokoneistettu Jaguar DQS 405 -ompelukone tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia edulliseen hintaan. Tällä koneella voidaan tehdä jopa 500 erilaista ommelta, mukaan lukien työompeleita, ompeleita, koristeompeleita, joustoompeleita ja paljon muuta. Tämä malli voi tehdä jopa 11 automaattista silmukkaa painikkeille, 4 erilaista aakkosta. Jaguar DQS 405:ssä on myös muistitoiminto, jonka avulla voit yhdistää ompeleita ja kirjaimia ja tallentaa ne.

Jaguar-DQS-405-ompelukoneompeleet2

Huomio! Jaguar DQS 405 on ainoa kone Liettuassa, joka ompelee japanilaisia hieroglyfejä! Tule ainutlaatuiseksi, luo ainutlaatuisia tuotteita ja vaatteita, koristele ne epätavallisilla kirjoituksilla ja kylteillä.

Jaguar-DQS-405-ompelukoneompeleet3

Ainutlaatuinen muotoilu

Tälle uusimmalle mallille on ominaista paitsi erinomaiset tekniset ominaisuudet, myös poikkeuksellisen kaunis muotoilu. Koneen etukannessa erikokoiset kristallit kimaltelevat kullan ja hopean sävyinä antaen koneelle erityistä ainutlaatuisuutta ja ylellisyyttä.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-4

Kätevä hallinta

Yhdellä helpolla painalluksella kansi aukeaa ja voimme nauttia koneen erittäin yksinkertaisesta käytöstä.

Tietokoneohjatussa ompelukoneessa Jaguar DQS 405 on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli. Valaistu tietonäyttö näyttää yksityiskohtaisesti kaikki tarvittavat tiedot valitusta toiminnosta, sauman pituudesta ja leveydestä sekä valitusta nopeudesta. Painamalla painikkeita voit helposti valita haluamasi tapahtumanumeron. Kannen sisäpuolella on avuksesi värillinen ommelkortti, jossa on tapahtumanumerot.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-7

Nopeuden säädin

Koneen etuosaan on asennettu nopeudensäätöliuku. Liukusäätimen avulla voit valita haluamasi nopeuden polkimen painalluksen voimasta riippumatta. Tämä on upea ominaisuus ei vain aloittelijoille, jotka pelkäävät koneen nopeutta, vaan myös kokeneille ompelejille, kun sinun on ompelettava peltaki täydellisesti litteäksi tai ompelettaessa pieniä käsitöitä, yksityiskohtia, paksuja tuotteita, kun suuri ompelunopeus ei ole edellytetään. Kun vipu on asetettu minimiasentoon, ompelukone ompelee miniminopeudella niin kauan kuin painat nopeuspoljinta. Valittu ompelunopeus näkyy tietonäytössä.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-10

Seitsemän piikin kudoskuljetusjärjestelmä

JAGUAR DSQ405 alemmassa 7-rivisessä kangaskuljetusmekanismissa on erittäin leveä ja tiheä hammasmäärä, joka kuljettaa kaiken paksuiset kankaat erittäin hyvin.

Neulan asennon painike

Erittäin hyödyllinen toiminto, jonka avulla voit valita ylemmän tai alemman neulan asennon kääntämättä vauhtipyörää käsin. Paina vain nappia ja neula on haluamassasi asennossa.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-12

Lisäpöytä suuriin töihin

Työskentelyalueen laajentamiseen tarkoitettu pöytä on helppo kiinnittää koneeseen ja se luo mukavan tilan suuremmille tuotteille, kuten vaatteille, verhoille tai pöytäliinoille.

Jaguar-DQS-405-ompelukone-13

Koneen suojaus kaksoisneulalla

Kun käytät kaksoisneulaa, paina kaksoisneulan painiketta. Kone lukitsee ompeleen leveyden säädön ja suojaa konetta ja neulaa mahdollisilta iskuilta.

Manuaalinen alusta

Jaguar-DQS-405-ompelukone-5

Vaikea tapaus

Jaguar-DQS-405-ompelukone-11

Tämän tuotteen asiakasarvostelut