Tietoa
Tuoteluettelo

Swissten Raptor Diamond Ultra Clear Full Face karkaistu lasi Xiaomi 13T: lle

 
Viite
4233204
12,39 €
 
Toimitus: 6-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja SWISSTEN
Swissten Raptor Diamond Ultra Clear Full Face karkaistu lasi Xiaomi 13T: lle
12,39 €

Swissten Raptor täysin kirkas karkaistu lasi Case Friendly -luokasta, jossa on karkaistut pyöristetyt reunat, oleofobinen antibakteerinen kerros ja korkea kestävyys. Pakattu SWISSTEN-läpipainopakkaukseen.

Maksimaalinen suojaus

Suojaava karkaistu lasi, jossa on korkea kestävyys ja joka suojaa älypuhelimen näyttöä naarmuilta ja pieniltä tai keskisuurilta pudotuksilta. Lasin reunassa on erittäin karkaistut pyöristetyt reunat, jotka paitsi lisäävät merkittävästi älypuhelimesi kestävyyttä, jos se putoaa näytön reunaan, myös pidentävät itse lasin käyttöikää.

Täysi läpinäkyvyys

Swissten Raptorin karkaistussa turvalasissa on läpinäkyvä kirkkaus, joka ei vaikuta millään tavoin näytön värintoistoon. Tämä ominaisuus tekee näytöstä näkyvän ja luettavan sekä yöllä että auringossa. SWISSTEN RAPTOR -turvalasin läpinäkyvyyttä asiakkaat arvostavat myös selfieitä otettaessa, jolloin lasi ei vääristä kuvia millään tavalla ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden ottaa mahdollisimman laadukkaita selfieitä ystävien kanssa.

Stuff friendly

Optimaalisen kokoinen SWISSTEN RAPTOR -lasi CASE FRIENDLY -luokasta tarjoaa erinomaisen yhteensopivuuden monien koteloiden kanssa. Optimaalisen kokonsa ansiosta se voidaan yhdistää moniin koteloihin nostamatta tai aiheuttamatta epämiellyttäviä kuplia reunoilla. Yhdessä erittäin ohuen muotoilun kanssa lasi säilyttää älypuhelimen houkuttelevuuden.

Parannettu oleofobinen kerros

SWISSTEN RAPTOR-karkaistussa lasissa on parannettu oleofobinen kerros, joka vähentää merkittävästi sormenjälkiä näytöllä ja tarjoaa paljon puhtaamman ja kirkkaamman näytön älypuhelinta käytettäessä.

Helppo kiinnittyminen ESD-pinnoitteella
ESD-pinnoite (sähköstaattinen purkaus) on paras täysin tarttuva pinnoite, joka ei vedä puoleensa pölyä ympäristöstä. Tämä pinnoite tekee asennuksesta helpompaa ja nopeampaa ja vähentää pölyn ja muiden pienten elementtien mahdollisuutta joutua lasin ja näytön väliin. Swissten Raptor -lasipaketti sisältää myös sarjan, jolla lasi on helppo kiinnittää älypuhelimeen. Älypuhelimen näytön rasvanpoistoon ja lian poistoon tarkoitettu kostea liina yhdistettynä kuivaan liinaan puhdistaa näytön täydellisesti ja valmistelee sen helppoon kiinnittämiseen. Ja tarrat pölyhiukkasten poistamiseksi, jos ne joutuvat liimalasin alle. Swissten Raptor ESD -lasiliimakerros ja puhdistussarja mahdollistavat lasin liimaamisen kauniisti ilman kuplia. Lisäksi silikoninen liimakerros vähentää mahdollisten naarmujen näkyvyyttä älypuhelimessa käytön aikana, ja koska se on levitetty koko lasin pinnalle, se säilyttää älypuhelimen hallintalaitteiden herkkyyden.

Antibakteeriset ominaisuudet

Oleofobisella kerroksella on poikkeukselliset antibakteeriset ominaisuudet, jotka voivat tappaa onnistuneesti jopa 99,9 % kaikista bakteereista.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut