Tietoa
Tuoteluettelo

Monitoimikone Philips HR7778/00

 
Viite
54825
221,26 €
38,94 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 221,26 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 38,94 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 233,62 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Hieno raastinkiinnitys On
Lokero tarvikkeille -
Pyyhekumi -
Keittoastian tilavuus 3,4 l
Lisäaine tomaattipastan valmistukseen -
Kuvaus Philips Avance Collection monitoimikone HR7778/00 1000 W Compact 3 in 1 -kokoonpano 3,4 litran kulho
Perunan raastinlevy + On
Mehupuristimen terä tyyppi + Metallinen
Mehulinko + Joo
Lihamylly + Ei ole
Taikinakoukku + On
Levyn tyyppi + Metallinen
Kuutioi + Ei
Juuston raastinlevy + On
Pulssitila + Joo
Proteiinivaahdotuslisä + On
Cocktailbaari + Joo
Cocktailisäiliön tilavuus (l) + 1.5
Nopeusasemien lukumäärä + 12
Perunat pe leikkuulaite + Joo
Väri Hopea
Viipalointiliite + Joo
Teho + 1300 W
Karkea raastinlevy + Joo
Tuotekategoria Monitoimikoneet
Monitoimikone Philips HR7778/00
221,26 €
Tämä monitoimikone Philips Avance -kokoelmasta on monipuolinen ratkaisu keittiöösi. Innovatiivinen metallinen taikinakoukku, tehokas 1300 W moottori ja yhden kosketuksen automaattipainikkeet taikinan ja leivän paistamiseen. Se ei ole koskaan ollut näin helppoa.
Tehokas moottori ja tämä metallinen taikinakoukku muodostavat nopeasti taikinan tuotteistasi. Taikinan muodostamisen jälkeen metallinen taikinakoukku käsittelee taikinan tarvittavalla voimalla ja antaa sinun leipoa maukkaimman leivän.
PowerChop-teknologia on yhdistelmä terän muotoa, leikkauskulmaa ja sisäsäiliötä, mikä mahdollistaa erinomaisen sekä pehmeiden että kovien tuotteiden leikkaamisen. Lisäksi voit helposti valmistaa soseita ja sekoittaa siihen kakkutaikinan!
Manuaalisen 12 nopeuden + pulssiohjauksen lisäksi tässä Avance monitoimikoneessa on kolme yhden kosketuksen automaattipainiketta. Valitse ne kääntämällä kiertosäädin ON-asentoon ja painamalla yhtä automaattipainikkeista. Moottori asettaa sitten automaattisesti oikean nopeuden ja automaattinen pulsaatiotoiminto toimii parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Kaikki Philipsin monitoimikonesarjan lisävarusteet ovat konepesun kestäviä.
3,4 litran kulho ja 2,2 litran mikserikulho koko perheen annoksille
XL-kokoiseen kulhoon mahtuu kerralla suurin määrä, esimerkiksi 7 annosta keittoa, 7 munanvalkuaista, 1,7 kg taikinaa. Lisäksi voit valmistaa helposti ja nopeasti 5 annosta hedelmäcocktaileja 2,2 litran tehosekoittimella.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiekko haravointia, viipalointia, jauhamista ja viipalointia varten
Tässä monitoimikoneessa on 4 ylimääräistä ruostumattomasta teräksestä valmistettua kiekkoa: 1 pyörivä silppurilevy (ohut tai karkea) kaikentyyppisille vihanneksille, 1 silppurilevy juustolle ja perunalle, 1 oljenleikkuulevy ohuille kasvissuikaleille ja 1 perunalevy paksuille perunapilleille. .
Sitruspuristin ja 6 lasillinen mehulinko metallisiivilä
Tässä monitoimikoneessa on ammattimainen mehustin. Erittäin suuren syöttöputken ja patentoidun hienosilmäisen suodattimen ansiosta mehu voidaan puristaa jopa 200 % nopeammin kuin muut monitoimikoneen mehupuristimet. Patentoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu hienoverkkosuodatin puristaa jokaisen pisaran, joten saat enemmän mehua. Laitteen ergonominen muotoilu vie vähän tilaa, ja voit pestä sen nopeammin.
XXL-levyjen (18 cm) ansiosta Philips monitoimikoneen avulla saat työsi valmiiksi nopeammin ja säästät aikaa ja vaivaa ruoanlaitossa.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut