Tietoa
Tuoteluettelo

SLOW SPEED MEHU PAINA HUROM HZ

 
Viite
3649265
430,92 €
75,83 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 430,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 75,83 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 454,98 €.
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hurom
Mehusäiliön kapasiteetti 0,5 l
Suurin kierrosluku minuutissa. 43 rpm
Paino, kg 6.5 kg
Mehupuristin tyyppi + Hidastettuna
Rungon materiaali + Ruostumaton teräs
Syvyys 235
Leveys 206 mm
Väri Musta / hopea
Korkeus 474 mm
Teho + 150 W
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Herra Korea
Tuotekategoria Mehupuristimet
SLOW SPEED MEHU PAINA HUROM HZ
430,92 €

TERVEELLINEN JA MAKUINEN MEHU

Kuten muutkin Huromin pystysuuntaiset hitaat mehupuristimet, HZ-malli toimii patentoidulla hidasmehustimella. 150 W:n moottori pyörittää kaksoisruuvia nopeudella 43 rpm, joten mehu puristuu paitsi tehokkaasti, myös terveellisesti. Tällä tavalla puristettu mehu sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita.


KORKEIMMAT LAATUSTANDARDIT

Hurom HZ mehupuristimen runko on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Tämä ei ainoastaan anna mehupuristimelle kiinteää ulkoasua, vaan varmistaa pidemmän käyttöiän ja paremman käytännöllisyyden. Toisin kuin muovipinnat, ruostumaton teräs kestää paljon paremmin naarmuja, ja kun niitä esiintyy, ne eivät näy niin näkyvästi.


Ei vain runko, vaan myös muut mehupuristimen osat ovat korkealaatuisia. Tuotannossa käytetään edistyksellisimpiä materiaaleja, kuten Iltem, Tritan tai ABS, mikä takaa luotettavuuden ja kestävyyden. Jotta ei olisi pienintäkään kielteistä vaikutusta terveyteen, käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA:ta.


LISÄVARUSTEET JA LISÄVARUSTEET

Lisävarusteiden ansiosta Hurom HZ hidas mehupuristin voi toimia monikäyttöisenä keittiölaitteena. Hurom HZ voi valmistaa cocktaileja, smoothieita tai sorbetteja käyttämällä karkeaa siivilää tai jauhatuslaitetta. Edes pähkinävoi tai jälkiruoat eivät ole ylitsepääsemätön tehtävä. Sarjasta löydät myös lisäosan sitrushedelmien mehun puristamiseen. Näillä hedelmillä on erityisiä ominaisuuksia, joten tämän lisälaitteen avulla voit puristaa mehun tehokkaasti ja nopeasti, ja puhdistus vie vain hetken.


MAKSIMAALINEN TEHOkkuus

Mehukammion etuosassa olevan säädettävän vivun avulla voit helposti säätää massan ulostulon kokoa. Mitä pienempi aukko, sitä suurempi paine mehukammiossa, jolloin tuotteista puristuu enemmän mehua. Näin voit valita puristetun mehun rakenteen, koska korkeampi paine päästää mehuun enemmän massaa, kun taas alhaisempi paine johtaa erittäin kirkkaaseen mehuun.


SLOW PRESS TEKNOLOGIA

  • Ruuvi pyörii nopeudella 43 rpm;
  • Sisäiset silikonisiivet pyörivät nopeudella 17 rpm ja sekoita mehu;
  • Ei tukkeutumista tuotteita asetettaessa;
  • Ei tukkeutumista mätä poistettaessa;
  • Hiljainen ja sujuva toiminta;
  • Sisälle jää vähemmän massaa, mikä helpottaa kannen irrottamista

  • ALPHA PLUS PAINEKAMERA

Uuden Alpha Plus -mehupuristimen kammiosuunnittelun ansiosta mehulinko on helpompi valita ja koota.


LED-NÄYTTÖ JA RUOSTUMATON TERÄS VIIMEISTELY

Mehupuristimen eri toimintatiloja edustavat eriväriset LED-valot tai niiden vilkkuminen.

Toinen Hurom HZ -mehupuristimen erottuva piirre on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Tällaisen viimeistelyn ansiosta laite näyttää tyylikkäältä ja ylelliseltä, lisäksi se pidentää sen käyttöikää ja on helpompi pitää puhtaana.


Tämän tuotteen asiakasarvostelut