Tietoa
Tuoteluettelo

Mehusekoitin Sage SJB815BSS

 
Viite
2019012
495,71 €
87,23 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 495,71 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 87,23 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 523,39 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sage
Rungon materiaali + Metalli
Väri Ruostumaton teräs
Teho + 1350 W
Nopeussäätö + Joo
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Mehupuristimet
Mehusekoitin Sage SJB815BSS
495,71 €

Enemmän makuja, enemmän vaihtelua, enemmän elämän värejä.


Ota kaikki irti tuoreista tuotteista 3X Buicer Prolla. Tämä on tehokas tehosekoitin/mehupuristin, jossa on Kinetix-terä ja säiliöjärjestelmä. Se on varustettu hyödyllisellä "Cold Spin" -tekniikalla ja 5 ohjelmaa on käytettävissä yhdellä kosketuksella. Saat 10 tarkkaa nopeusvaihtoehtoa valmistaaksesi 1,5 litraa herkullisia tuoremehuja, slushieja, smoothieita, smoothieita ja paljon muuta.


Sekoita, mehu tai... Tee molemmat!


Sinun ei tarvitse enää valita. Mehupuristin-vatkaimella voit hieroa, pilkkoa, puristaa sutis tai tehdä kaikki nämä kerralla. Luo terveellisempiä smoothieita, slushieja, tuoreita cocktaileja ja paljon muuta yhdistämällä mestariteoksiisi soseutetut ja puristetut tuoreet ainekset. Maksimoi tuoreus ja saat kolme kertaa enemmän makua, vaihtoehtoja ja pelkkää hauskaa.


5 ohjelmaa yhdellä kosketuksella.


Ohjelmat, jotka voit valita yhdellä kosketuksella, mahdollistavat aika- ja nopeusyhdistelmien optimoinnin, jotka antavat sinulle maukkaampia tuloksia. Nauti päivittäisistä cocktaileista ja tasaisemmista juomista kahden tasoitusohjelman ansiosta. Muuta jääpalat lumen kaltaiseksi massaksi jäänmurskaustoiminnolla luodaksesi virkistäviä juomia, joilla on poikkeuksellisen makuinen.


Tilaa säästävä muotoilu.


Säästä tilaa keittiössäsi yhdellä pohjayksiköllä: voit sekoittaa, mehuttaa tai tehdä kaiken samanaikaisesti samalla alustalla. 3X Buicerissa on myös ainutlaatuinen tilaa säästävä ominaisuus laitteen takana, joten tälle laitteelle löydät varmasti paikan keittiöstäsi.


Kinetix kulho ja teräjärjestelmä.


Tämä mehupuristin-sekoitin yhdistää toiminnallisuuden, tehokkaan pilkkomisen ja monipuolisuuden yhdessä laitteessa. Murskaa jäästä lumeksi, pilko ja hienonna kermaisten smoothien ja paksujen keittojen luomiseksi.


Kylmäpyöritystekniikka.


Tämä tekniikka mahdollistaa mehun virtaamisen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kiekkojen läpi, joita ympäröivät italialaiset suodattimet, jotka aiheuttavat vain 1 °C:n lämpötilan muutoksen.


Erittäin suuri murskaus/puristuskapasiteetti.


Laitteesta löydät 88 mm:n kapasiteetin, johon laitat haluamasi tuotteet, joista jälkimmäinen muuttuu mehuksi tai tasaiseksi soseeksi. Tällä tavalla pystyt pilkkomaan hedelmiä tai vihanneksia ilman ylimääräistä esikäsittelyä ja leikkaamista.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut