Tietoa
Tuoteluettelo

Mehupuristin Sage SJE430SIL

 
Viite
2019009
182,51 €
 
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sage
Mehusäiliön kapasiteetti 2 l
Mehupuristin tyyppi + Universaali
Suoja ylikuumenemista vastaan + Joo
Rungon materiaali + Metalli
Väri Ruostumaton teräs
Leikkaamattomien hedelmien puristustoiminto + Kyllä (84mm)
Teho + 1250 W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Mehupuristimet
Mehupuristin Sage SJE430SIL
182,51 €

Mehustuksen aikana tavalliset mehupuristimet kuumenevat, lämmittäen samalla mehun. Siksi tuoreet hedelmät ja vihannekset menettävät vitamiineja ja hyödyllisiä aineita tavallisella mehupuristimella. Samalla "Sage Nutri Juicer Cold" -mehupuristin käyttää kylmäpuristustekniikkaa ja italialaista laatusuodatinta estämään vitamiinien ja kivennäisaineiden häviämistä, koska lämpötila ei nouse merkittävästi puristamisen aikana. Nauti mehun poikkeuksellisen maun lisäksi myös vitamiinien ja ravintoaineiden eduista.


– Lyhentää valmistusaikaa. Ainutlaatuiseen, erittäin tilavaan 84 mm:n astiaan, johon puristetut hedelmät ja vihannekset laitetaan, voit sijoittaa koko, leikkaamattoman tuotteen. Siksi säästät aikaa - sinun ei enää tarvitse leikata puristettuja hedelmiä ja vihanneksia etukäteen.


- Säilytä mehu tiiviisti. Nauti tuoremehusta pidempään. Sen mukana tulee erityinen astia, jossa on mittayksiköt sivulla ja tiivis kansi, joka auttaa pitämään mehun tuoreena. Mehu säilyy tuoreena jopa 3 päivää jääkaapissa.


- Astianpesukoneen kestävä. Mehupuristimen kansi, ruostumaton terässuodatin, soselevy ja mehusäiliö voidaan pestä astianpesukoneessa.


– Mukava paine kupissa. Ei enää sotkua painettaessa, sillä mehu kaadetaan suoraan kuppiisi tai astiaan. Ja välttääksesi tippumisen, käännä kärkeä mehustamisen jälkeen.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut