Tietoa
Tuoteluettelo

Omega EUJ-606CH hidas mehulinko SANA

 
Viite
116768
400,84 €
70,54 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 400,84 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 70,54 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 423,22 €.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sana by Omega
Suurin kierrosluku minuutissa. 75 rpm
Paino, kg 6 kg
Mehupuristimen terä tyyppi + Muovi
Mehupuristin tyyppi + Hidastettuna
Rungon materiaali + Muovi
Nopeusasemien lukumäärä + 1
Teho + 200 W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Mehupuristimet

 

<font face="Verdana"><br /></font>
 


Lisää vitamiineja ja kuituja


 

Erikoistekniikan ansiosta SANA-mehupuristin puristaa hedelmiä ja vihanneksia hitaasti, minkä seurauksena ravintoaineita ja vitamiineja jää jopa useita kertoja enemmän. Tehokas ja kestävä - 200 W:n oikosulkumoottori tuottaa lähes 2 hv (hevosvoimaa).

 

 

 

 

 

 

 
Enemmän kuin mehupuristin
 

Sarjan lisätarvikkeilla voit nauttia mehun lisäksi myös kahvipapujen jauhamisesta, eri mausteiden ja yrttien jauhamisesta, ja neljällä lisäsuuttimella voit valmistaa pastan lisäksi myös pähkinävoita, hedelmäsorbettia. tai soseet vauvoille.

 

 

 

 

 

 


 
Puristemassan säätö ja lisäsiivilä ilman reikiä 

Sana 606EUJ eroaa vanhemmasta veljestään siinä, että siinä on jopa 5 puristemassan säätötasoa. Tämä on erittäin käytännöllistä, sillä hedelmiä, vihanneksia tai erilaisia rakenteellisia yrttejä puristettaessa tarvitaan erilaista painetta maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Mikä tärkeintä, tämä vähentää siivilän tukkeutumisriskiä. Puristemassalevittimellä voit puristaa enemmän mehua ja heittää pois vähemmän ja kuivempaa puristemassaa. No, jos haluat tehdä pähkinävoita, vauvanruokaa tai jäätelöä, voit käyttää ylimääräistä siivilä ilman reikiä. Lisää mahdollisuuksia Sana EUJ606:lla!


 

 

 


Ainutlaatuinen muotoilu ja mukava kahva

Nämä mehupuristimet ovat todellinen koriste keittiössäsi. Tyylikäs ja mukava muoto integroidulla kahvalla tekee mehupuristimesta helpon käyttää. Mehupuristimen ympärillä ei ole virtajohtoa, joka sijaitsee pohjassa ja tekee pistokkeen kytkemisestä suoraan pistorasiaan erittäin kätevää. Turvallinen, tehokas ja kätevä käyttää, ei vuoda, erityisen helppo puhdistaa.
Vain turvallista muoviaSANA-mehupuristimessa käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja, jotka eivät sisällä bisfenolia.

 

 

 

  

Täysi setti:

 

Seula säädettävillä rei'illä

Siivilä ilman reikiä (pähkinävoille tai soseille)

Muoviset astiat mehua ja massaa varten

Siivousharja

Huhmare ja survin

Lisäaine pastan keittämiseen

Käyttöopas
Tämän tuotteen asiakasarvostelut