Tietoa
Tuoteluettelo

Omega EUJ-707CH hidas mehulinko SANA

 
Viite
103159
517,32 €
91,03 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 517,32 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 91,03 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 546,21 €.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sana
Maustesäiliö On
Suurin kierrosluku minuutissa. 63-75 rpm
Mehupuristin tyyppi + Hidastettuna
Mehupuristimen tarkoitus + Koville, pehmeille, sitrushedelmille ja yrteille
Rungon materiaali + Muovi
Nopeusasemien lukumäärä + 1
Terän tyyppi + Muovi
Teho + 200 W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Mehupuristimet
Se on tyylikkäästi suunniteltu, yksiruuvinen, vaakasuora mehupuristin tehokkaalla moottorilla. Laitteessa on 4 stabilointijalkaa, joten se seisoo tukevasti pöydällä työn aikana. Vaakasuuntaisten mehupuristimien edut: ei vuotoongelmia, helppo puhdistaa, ei ongelmia lehtien ainesosien käsittelyssä. Virtajohto on piilotettu mehupuristimen pohjaan turvallisuuden vuoksi. Lisäksi älykkään suunnittelun ansiosta et tarvitse kahvaa kantamiseen.
Kun mehua puristetaan tällä laitteella, kaikki hedelmän vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät.
Kaksitasoinen mehustusjärjestelmä takaa maksimaalisen suorituskyvyn. Alhainen pyörimisnopeus ei muodosta vaahtoa, ei lähetä paljon lämpöä eikä tukkeudu mekanismia.
Mehussa on korkea saanto ja erittäin kuiva jäljellä oleva massa.
Tässä mehupuristimessa on suuri aukko ainesosien lisäämistä varten ja se on erittäin hiljainen.
Laite soveltuu paitsi mehustukseen, myös pähkinävoin valmistukseen, yrttien ja valkosipulin pilkkomiseen, vauvanruoan valmistukseen, jäätelön valmistukseen (pakastetuista hedelmistä), soijamaidon vatkaukseen sekä kahvin ja mausteiden jauhamiseen.
Siinä on iso lasinen mehusäiliö ja tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu sellusäiliö.
Runko ja muut yksityiskohdat eivät sisällä bisfenoli A:ta (BPA-vapaa). Voit siis olla varma, että mehustaminen ei vahingoita puristettua mehua tai edes itseäsi.
"Slow juicer" -tyyppinen mehupuristin varmistaa mehun, joka säilyttää ulkonäön, maun ja ravintoaineet jopa jääkaapissa jopa 48 tuntia säilytettynä. Kun tavanomaisten mehupuristimien mehu pilaantuu hyvin nopeasti ja lasiin ilmestyy juomisen aikana ruskeita kuplia, tämä tarkoittaa, että mehu hapettuu ja menettää ravintoarvonsa.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut