Tietoa
Tuoteluettelo

Induktiotaso liesituulettimella Samsung NZ84T9747VK/UR

Viite
4194632
2 499,00 €
439,76 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 2 499,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 439,76 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 2 638,55 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
Laajennettu takuu
Laajennettu takuu 1 vuosi
tai
Laajennettu takuu 2 vuosi
tai
Laajennettu takuu 3 vuosi
tai
Lisäpalvelut (enintään 85 kg)
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Samsung
Mitat (KxLxS), cm 83x21.1x51.5 cm
Keittolevyjen lukumäärä 4
Keittotason leveys 83 cm
Paino, kg 27.4
Paino pakkauksen kanssa, kg 37.2
Energialuokka A+
Lieden kansi Lasi keramiikka
Kehys Ei
Keittotason ohjaus Sensorinen
Keittotason tyyppi Yhdistetty
Lapsilukko + Kyllä
Muuttuvan alueen keittolevyt + Kyllä
Nopea lämmitystoiminto + Kyllä
Ohjauspaikka + Lieden edessä
Ajastin + Kyllä
Leveysväli, cm 80 - 89 cm
Asennustyyppi Asennettu
Hupun tyyppi + Kierrätys
2 in 1 + Liesi integroidulla liesituulettimella
Syvyys 51.5 cm
Leveys 83 cm
Väri Musta
Lisätty tehotoiminto + Kyllä
Korkeus 21,1 cm
Teho + 7,4 kW
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Keittolevyt
Induktiotaso liesituulettimella Samsung NZ84T9747VK/UR
2 499,00 €


Uudenlainen liesi

Liesi, jossa on integroitu liesituuletin

Asenna liesi minne tahansa ja pidä ilma raikkaana. Lieden keskelle integroitu liesituuletin sitoo salamannopeasti hajut ja höyryt tehokkaalla 575m²/h ilmanvaihdolla. Ilman erillistä liesituuletinta voit sijoittaa lieden minne haluat, esimerkiksi keittiön saarekepöydälle.



Tyylikäs, ensiluokkainen ulkonäkö

" Flushed Fit Design

Luo saumaton premium-keittiön sisustus. Flushed Fit -design on minimalistinen ja tyylikäs. Se sopii täydellisesti olemassa olevaan kaapin pintaan ja integroituu täysin. Ja se on helppo huoltaa, sillä siihen pääsee helposti käsiksi alhaalta*.

Didesnis galimų naudoti virtuvės indų pasirinkimas






Poistaa nopeasti hajuja ja raikastaa ilmaa

Suuri imuteho (620m²/h)

Nauti mukavasta ja terveellisestä ruoanlaittoympäristöstä tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta. Integroitu liesituuletin poistaa hajuja ja raikastaa keittiön ilmaa uskomattomalla 620m²/h imuteholla. Sinun ei enää tarvitse etsiä lisätilaa erilliselle liesituulettimelle.

Greitai pašalinkite kvapus ir atšviežinkite orą


Vähemmän häiriöitä

Vähemmän melua

Vältä äänihäiriöitä kodissasi hiljaisella ilmanvaihtojärjestelmällä. Kitkaton ja harjaton BLDC-moottori vähentää melua merkittävästi. Jopa suurimmalla nopeudella se tuottaa vain 72 desibeliä, mikä on aivan kuin normaali keskustelu. Se on hiljaisempi kuin perinteinen liesituuletin* jokapäiväisessä käytössä.

* Duct-out-tyyppinen liesituuletin tuottaa tyypillisesti 72 dB.


Säästä energiaa, rahaa ja ympäristöä

Liesituulettimen energialuokka on A+.

Käytä vähemmän energiaa mutta puhdista ilma silti tehokkaasti A+-energiatehokkaan liesituulettimen avulla. Automaattisessa tilassa se säätää imutehon itse ruoanlaittokohteesi mukaan. Tämä optimoi energiankulutuksen laadun kärsimättä. Säästää rahaa, pienentää energialaskujasi.


Ehkäise hajuja

Irrotettava keraaminen hajusuodatin

Älä anna epämiellyttävien hajujen viipyä keittiössäsi. Irrotettava keraaminen hajusuodatin poistaa voimakkaat ruoanlaiton hajut, jotta voit nauttia raikkaammasta kodista. Se on myös helppo pitää puhtaana, koska se on valmistettu keraamisesta materiaalista. Irrota se vain ja lämmitä uunissa, jotta hajunpoistovaikutus on optimaalinen.


Helposti pestävä rasvasuodatin

Helposti puhdistettava rasvasuodatin

Pidä rasvasuodatin ja liesituulettimen sisäpuoli todella puhtaana. "Easy Clean" -alumiininen rasvasuodatin pidättää rasvan ilmassa, jolloin ilma on paljon puhtaampaa. Mahdollinen neste jää astiaan ja voidaan helposti tyhjentää. Suodatin voidaan nopeasti irrottaa ja pestä, jotta se toimisi moitteettomasti.


Intuitiivinen ja helppo yhden pyyhkäisyn käyttö.

" Slide Touch Control -ohjaus

Nauti paljon helpommasta ruoanlaitosta ja oikeasta lämmöstä. "Slide Touch Controlin avulla voit säätää kypsennyslämpötilaa nopeasti ja tarkasti. Liu'uta vain sormesi LED-näytön yli ja säädä lämpötaso yhdellä helpolla liikkeellä. 15 tehotason avulla voit asettaa juuri sen, mitä tarvitset.


Helppo lämmönsäätö 3 esiasetetun tason avulla

Lämpötilan säädin

Saavutat hyviä tuloksia riippumatta siitä, mitä valmistat. "Lämpötilanhallintatoiminto helpottaa optimaalisen lämpötilan valitsemista eri ruoanlaittotyyleihin sopivaksi. Siinä on 3 esiasetettua toimintoa kevyelle sulatukselle (42 °C), lämmitykselle (74 °C) ja ruoan hauduttamiselle (92 °C).


Aloita ruoanlaitto nopeammin ja turvallisemmin

Automaattinen esilämmitys

Aloita ruoanvalmistus nopeasti ja turvallisesti. Automaattisen esilämmitystoiminnon avulla keittoalue lämpenee, kunnes pannu saavuttaa halutun lämpötilan. Voit siis valmistaa ruokaa nopeammin ilman ruoan palamisen vaaraa, koska lämpötila pysyy asetetulla tasolla.


Turvallisempi ruoanlaitto. Lapsiturvallinen

Lasten turvalukko

Pidä lapsesi turvassa! Erityinen turvalukko estää lapsia aktivoimasta keittotasoa. Ohjauspaneeli voidaan lukita kokonaan napin painalluksella. Keittotason kytkeminen päälle vahingossa tai ymmärtämättömästi käy mahdottomaksi, joten pienet kädet pysyvät turvassa.


Pidä ruokasi lämpimänä


Pidä lämpimänä

Pidä ruoka ihanteellisessa lämpötilassa, aivan kuin juuri kypsennetty ruoka, Keep Warm -asetuksen avulla. Kunkin keittoalueen säätöpalkin toinen taso luo ihanteellisen lämmön ruoan pitämiseksi lämpimänä. Ruoka on siis helppo pitää oikeassa lämpötilassa, kun viimeistelet loput ateriat.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut