Tietoa
Tuoteluettelo

Induktioliesi Samsung NZ64R9787GK/EO

 
Viite
2026929
864,63 €
152,15 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 864,63 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 152,15 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 912,91 €.
Toimitus: 4-5 t.p.
Laajennettu takuu
Laajennettu takuu 1 vuosi
tai
Laajennettu takuu 2 vuosi
tai
Laajennettu takuu 3 vuosi
tai
Lisäpalvelut (enintään 85 kg)
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Samsung
Keittolevyjen lukumäärä 4
Paino, kg 14 kg
Paino pakkauksen kanssa, kg 15.4 kg
Kehys Ei
Keittotason ohjaus Sensorinen
Keittotason tyyppi Induktiivinen
Lapsilukko + Kyllä
Muuttuvan alueen keittolevyt + Kyllä
Ohjauspaikka + Lieden edessä
Ajastin + Kyllä
Leveysväli, cm 60 - 69 cm
Syvyys 52 cm
Leveys 60 cm
Väri Musta
Korkeus 5.6 cm
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Keittolevyt

Dual Flex Zone Plus -ominaisuus

Dual Fx Zone Plus -sovelluksella voit valmistaa erilaisia ruokia samanaikaisesti. Toisin kuin muissa liesissä, tässä on kaksi Flex Zone Plus -aluetta, mikä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta. Se tunnistaa älykkäästi kattiloiden ja pannujen lukumäärän, muodon ja koon, joten ruoka kypsyy tasaisesti.

 

Automaattinen liitäntätoiminto

Säästä aikaa ja vaivaa keittotason ja liesituulettimen käytössä. Bluetooth-yhteydellä liesituuletin mukautuu keittotasoon. Tämän avulla voit ohjata liesituuletinta keittotason painikkeilla. Voit kytkeä sen päälle ja pois päältä välittömästi.

 

Wi-Fi-yhteystoiminto

Pysy rauhallisena koko pelin ajan Wi-Fi-yhteyden kanssa. Valvo keittotasoa etänä sovelluksen kautta. Sen avulla voit selvittää, ovatko polttimet päällä, kun olet poissa kotoa, tai asettaa ajastimen ja vastaanottaa ilmoituksia. Se auttaa myös vianmäärityksessä!

 

Liukuohjauksen hallinta

Aseta se, jonka haluat asettaa uudelleen. Liukuva ohjauspaneeli auttaa sinua valitsemaan haluamasi kypsennysvaihtoehdon tarkasti. Liu'uta sormeasi LED-näytöllä ja aseta haluamasi lämpö yhdellä liikkeellä.


Lapsilukkotoiminto

Suojele lapsia. Chiil-turvalukkotoiminto estää lapsia kytkemästä keittotasoa päälle. Ohjauspaneeli voidaan lukita napin painalluksella. Tämä auttaa estämään keittotason tahattoman tai tahattoman aktivoitumisen.

 

Turvallinen sammutustoiminto

Enää ei tarvitse huolehtia valvomattomien pannujen palamisesta. Turvasammutustoiminto sammuttaa keittoalueet pysyvästi, jos ne ovat olleet käynnissä liian kauan tai jos mitään ei ole tehty tiettyyn aikaan.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut