Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71374 SUPER MARIO Nintendo Entertainment System™

 
Viite
2014972
199,00 €
 
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 2646
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Elä nostalgisia muistoja tämän kauniin yksityiskohtaisen Nintendo Entertainment System™ (71374) avulla, joka rakennetaan LEGO® palikoista, ja interaktiivisella 90-luvun tyylisellä televisiolla, jossa on klassinen Super Mario Bros.™ -peli.

• Televisiossa on kahvakäyttöinen rullaava näyttö, ja jos skannaat LEGO® Mario™ -toimintapalikan (kuva ei sisälly toimitukseen) yläosassa olevaan aukkoon, se reagoi vihollisiin, esteisiin ja näytön tehosteisiin.

• Aidot LEGO®-tyyliin uudelleen luodut NES PC-pelikonsolin yksityiskohdat, mukaan lukien ohjain ja avauspaikka rakennettavalle Game Pakille, jossa on realistinen napsautustoiminto Super Mario Bros.™ -faneille.

• Oletpa sitten pelannut NES:ää aiemmin, rakastat retrojuttuja tai etsit vain mukaansatempaavaa, hauskaa ja luovaa tee-se-itse-projektia, joka antaa sinulle lisäpotkua, tämä 2 646-osainen mallinrakennussarja on juuri sinulle sopiva.

• Rakennettavan TV:n mitat ovat yli 22,5 cm korkeat, 23,5 cm leveät ja 16 cm syvät, ja siitä tulee yhdessä NES-mallin kanssa upea sisustus kotiisi tai toimistoosi. Se on myös paras LEGO®-lahja ystäville, jotka rakastavat tietokonepelejä.

• Paristoja ei tarvita – aktivoi interaktiivisia TV-ominaisuuksia pelaamalla LEGO® Mario™ -hahmolla, joka löytyy LEGO® Super Mario™ Adventures with Mario -aloitussetistä (71360).

• Yksinkertaiset ohjeet auttavat rakentamaan luottavaisin mielin myös niille, joilla ei ole kokemusta LEGO®:sta. Mukana on myös kuvitettu kirjanen Nintendo Entertainment System™:n ja klassisten NES-pelien luomisesta.

• Tämä aikuisille tarkoitettu keräilyrakennussarja on osa inspiroivien LEGO®-mallisarjojen kokoelmaa kokeneille rakentajille, jotka etsivät uutta luovaa tee-se-itse-projektia.

• LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan korkeimmat standardit varmistaakseen tasaisen laadun, yhteensopivuuden sekä helpon liittämisen ja erottamisen joka kerta – vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® palikoita ja paloja heitetään, murskataan, kierretään, kuumennetaan ja analysoidaan huolellisesti sen varmistamiseksi, että tämä ainutlaatuinen LEGO-rakennussarja täyttää korkeimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut