Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76208 Marvel Goat Ship

 
Viite
2026796
53,99 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 564
LEGO-sarja LEGO® SUPER HEROES
Ikä 8+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Thorin viikinkilaiva. LEGO® Marvel Goat Ship (76208) inspiroi toimintaan ja seikkailuihin Marvel Studiosin Thor: Love and Thunder -elokuvasta.
• Legendaariset supersankarit. Mighty Thor -laivan kannella on viisi minihahmoa elokuvasta: Thor, Mighty Thor, Valkyrie, Korg ja Gorr. Monet aidot tarvikkeet inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin.
• Lahjat lapsille. Anna 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille Marvel-faneille jännittävä seikkailu viikinkilaivalla syntymäpäivän tai loman kunniaksi.
• Useita tapoja pelata. Koko mallin mitat ovat yli 10 cm korkeat, 43 cm leveät ja 12 cm syvät, ja se yhdistetään muihin LEGO® Marvel rakennusleluihin lisäämään hauskuutta.
• Interaktiivinen digitaalinen rakentaminen. LEGO® Building Instructions -sovelluksen avulla rakentajat voivat zoomata, kiertää ja visualisoida mallinsa digitaalisen version.
• Kekseliäs pelattavuus. Kaikki LEGO® Marvel -rakennuslelut ovat ensiluokkaisia leikkisarjoja pienille supersankareille, jotka on suunniteltu loputtomaan luovaan leikkiin.
• Taattu laatu. LEGO® komponentit täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat johdonmukaisia, yhteensopivia ja helppoja koota ja purkaa joka kerta.
• Turvallisuus on taattu. LEGO® komponentteja heitetään, lämmitetään, murskataan, pyöritetään ja paljon muuta
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut