Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76276 Marvel Venom Armor Robot vs. Miles Morales

 
Viite
3758779
12,99 €
 
Toimitus: 9-14 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 134
LEGO-sarja LEGO® SUPER HEROES
Ikä 6+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Rakennettava LEGO® Marvel Venom -lelurobotti ja 2 hahmoa


Anna 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille pojille ja tytöille mahdollisuus kokea uskomattomia supersankariseikkailuja LEGO® Marvel Venom Robot Armor vs. Miles Morales -sarjan (76276) avulla. Lapset rakastavat tätä hämähäkkiheilauttavaa, sankarillista heiluttavaa temppua ja toiminnantäyteistä rakennussettiä, Mukana joustava Venom-robotti, 2 suosittua hahmoa ja upeita hämähäkkiammuntatarvikkeita.

Rakenna ja poseeraa Venom-robottilelu, jossa on joustavat kädet, jalat ja kynsilliset kädet, jotka ovat riittävän suuria tarttumaan hahmoon. Hänen rintansa avautuu ja paljastaa Venom-hahmon ohjaamon. Setti sisältää myös Miles Morales -figuurin, jossa on 2 kädessä pidettävää verkkoampujaa ja joustava verkkoköysi, joka voidaan kiinnittää rakennettavaan Venom-robottiin useisiin paikkoihin. Lapset voivat laajentaa leikkimahdollisuuksiaan yhdistämällä tämän sarjan muihin LEGO Marvel -roboteihin (myydään erikseen). Vieläkin enemmän digitaalista hauskanpitoa varten rakentajat voivat zoomata, pyörittää 3D-malleja ja seurata edistymistä hauskan ja helposti ymmärrettävän LEGO Builder -sovelluksen avulla.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut