Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76959 Jurassic World Triceratops -tutkimus

 
Viite
3641612
47,73 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 281
LEGO-sarja LEGO JURASSIC WORLD
Ikä 8+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Aja Ford Explorerilla, auta sairasta triceratopsia, kaivaa kasa dinosauruskakkaa... Tee mitä tahansa tällä Jurassic Parkin inspiroimalla setillä!


Vauhdikas leikkisetti dinosauruksia rakastaville lapsille!


Pienet dinosaurusten ja siistien autojen fanit rakastavat tätä keräilykelpoista LEGO® Jurassic Park Triceratops Exploration (76959) -settiä. Setti sisältää autenttisen yksityiskohtaisen Jurassic Park Ford Explorerin, jossa on sisäänrakennettu navigointielementti dinosaurusten jäljittämiseksi ja tilaa kahdelle minihahmolle - Dr. Elle Setlerille ja Ian Malcolmille se on upea lahja 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Setissä on myös taivutettavat tyrceratops, rakennettava kasa dinosauruskakkaa myrkyllisellä marjaelementillä ja lapio, jotta lapset voivat luoda uudelleen ikonisen Jurassic Parkin kohtauksen, johon setti perustuu.

LEGO Builder -sovellus

LEGO® Builder -sovelluksessa lapset kokevat kätevän rakennusseikkailun, jossa he voivat zoomata ja kiertää 3D-malleja, tallentaa sarjoja ja seurata edistymistä.

Dinosauruksen iloa!

LEGO Jurassic World -sarjan sarjat sopivat kaiken ikäisille faneille, jotka haluavat luoda kuuluisia kohtauksia elokuvista tai animaatiosarjoista tai yksinkertaisesti rakentaa ja esitellä malleja.


Liity Dr. Elle Setler ja Ian Malcolm tutkimusmatkalla. Aja Ford Explorerilla ja etsi dinosauruksia sisäänrakennetun navigointijärjestelmän avulla. Ole varovainen! Siellä on triceratops, joka ei näytä olevan sairas. Hyppää ulos maastoautosta ja huolehdi sairaasta dinosauruksesta. Kaivaa valtava kasa dinosauruskakkaa lapiolla löytääksesi taudin syyn!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut