Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76949 JURASSIC WORLD Gigantosaurus ja Therizinosaurus Attack

 
Viite
2026804
116,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 810
LEGO-sarja LEGO JURASSIC WORLD
Ikä 9+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Dinosaurusten taistelupelisetti. Lapset voivat pelata kaksintaisteluja ja luoda toimintaa Jurassic World Dominion -elokuvasta tällä LEGO® LEGO® Jurassic World Gigantosaurus- ja Therizinosaurus Attack (76949) -leikituksella.
• 6 minihahmoa. Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant, tohtori Ellie Sattler, Kayla Watts ja Dr. Henry Wu ja joustava 32 cm pitkä Giganotosaurus ja Therizinosaurus.
• Pääkonttorin, leluhelikopterin ja maastovaunujen rakentaminen – Päämajassa on laboratorio täynnä leikkiin inspiroivia tarvikkeita, autotalli ja näkötorni, jossa on yksityiskohtainen valvomo ja kokoontaitettava alusta.
• Lahja yli 9-vuotiaille lapsille. Tämä premium-setti on hauska syntymäpäivä- tai lomalahja edistyneille dinosauruksia rakastaville lapsille.
• Rakenna ja korjaa virheitä. Laboratoriomitat yli 16 cm korkea, 9 tuumaa (21 cm) leveä ja 16 cm syvä. Koko leikkisarja voidaan yhdistää muihin LEGO® Jurassic World -rakennusleluihin lisäleikkivaihtoehtojen saamiseksi.
• Peräkkäiset ohjeet. Mietitkö, kannattaako tämä setti ostaa fanille, jolla ei ole LEGO® kokemusta? Älä epäröi. Tämä 658-osainen setti sisältää selkeät, kuvitetut ohjeet, jotta he voivat rakentaa luottavaisin mielin.
• Keräilijän setit. LEGO® Jurassic World -rakennuslelut antavat lapsille (ja aikuisille faneille) mahdollisuuden luoda uudelleen kohtauksia sarjoista ja elokuvista, luoda ainutlaatuisia tarinoita tai yksinkertaisesti näyttää upeita malleja.
• Laadukkaat tuotteet. LEGO®-komponentit täyttävät alan korkeimmat standardit varmistaen tasaisen laadun ja yhteensopivuuden luotettavan ja vahvan yhteyden luomiseksi joka kerta.
• Turvallisuus on taattu. LEGO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut