Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10331 Icons Gall

 
Viite
3762573
44,65 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 834
LEGO-sarja LEGO® IKONIT
Ikä 18+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Luo viehättävä koti- tai toimistonäyttely LEGO® Icons Gall -kodinsisustussarjalla aikuisille.


LEGO® Icons kodin ja toimiston sisustussetti.


Luo vaikuttava sisustus kotiisi tai toimistoosi tällä aikuisille tarkoitetulla kodinsisustussarjalla. LEGO® Icons setti Gallus (10331) on täydellinen lahja lintujen ystäville. Tämä on projekti, joka ottaa mukaan sekä aloittelijat että kokeneet LEGO-rakentajat.
Tulzisin mallissa on näyttävistä höyhenistä ja poikkeuksellisista metsästystaidoistaan kuuluisa lintu, joka nousee vedestä saaliineen - kala. Vesikuvassa rakennettuja ruokkoja voidaan käyttää esittelytelineenä. Säädä linnun pää ja kynnet mielesi mukaan ja esittele se kaikkien ihailtavaksi.
Löydä tilaa rentoutumiseen aikuisille suunnitelluilla inspiroivilla luovilla rakennussarjoilla. LEGO Builder -sovellus tarjoaa digitaalisen version sarjan rakentamisohjeista.

Sukella jännittävään rakennusprojektiin aikuisille tarkoitetulla LEGO® Icons Gall -rakennussarjalla. Luo majesteettinen sappi, joka tunnetaan vaikuttavasta höyhenpeitteestään ja poikkeuksellisista metsästyskyvyistään. Tämä LEGO-malli luo uudelleen vedestä nousevan sapen saalis nokassaan. Pidä hauskaa rakentamisessa ja esittele mallia, joka muistuttaa sinua luonnon uskomattomista ihmeistä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut