Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10329 Icons Pienoiskokoiset kasvit

 
Viite
3747028
43,88 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 758
LEGO-sarja LEGO® IKONIT
Ikä 18+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Luo kaunis kukka-asetelma 9 kasvista koristellaksesi kotisi tai toimistosi pöytääsi LEGO® Icons Miniature Plants -kodinsisustusrakennussarjalla aikuisille.


LEGO® Icons Kodinsisustusrakennussarja aikuisille.


Luo kaunis, vähän huoltoa vaativa kukkaesitys tällä aikuisille tarkoitetulla kodinsisustussarjalla. LEGO® Icons Miniature Plants (10329) -rakennussetissä on kuivaa maata, trooppisia ja hyönteissyöjäkasveja, joista jokainen on sijoitettu rakennettavaan terrakottasäiliöön. Nauti hetkestä hengähdystaukoa rakentamalla kaikki 9 kasvia ja esittele ne sitten kotonasi tai toimistossasi. Tämä sarja on loistava lahja kasvien ystäville ja täydellinen projekti ystävien ja perheen kanssa nautittavaksi. Siinä on 3 eri rakennusvaikeustasoa, joten sarja sopii sekä aloittelijoille että edistyneille rakentajille. LEGO Builder -sovellus tarjoaa digitaalisia ohjeita sarjan rakentamiseen. Nauti rentoutumisesta LEGO Botany Collectionin rakennettavilla malleilla, jotka ovat osa inspiroivaa aikuisten LEGO-rakennussarjojen valikoimaa.

Ole luova LEGO® Icons Miniature Plants (10329) -rakennusprojektissa aikuisille. Luo 9 mallia kuivamaista, trooppisista ja hyönteissyöjistä kasveista, joista jokainen on sijoitettu rakennettavaan terrakottaruukuun. Valitse useista malleista, joiden rakenne on monimutkainen, ja koristele tilasi värikkäällä nykyaikaisella näytöllä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut