Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10328 Icons -ruusukimppu

 
Viite
3741385
50,04 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 822
LEGO-sarja LEGO® IDEAS
Ikä 18+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

LEGO® Icons ruusukimppujen rakennussarja


Rentoudu LEGO® Icons Rose Bouquet -kodinsisustussarjan aikuisille (10328) kanssa. Sukella harkittuun askarteluprojektiin tai hemmottele rakkaasi tällä ajattomalla kimpulla, joka on täydellinen lahja ystävänpäivään tai muuhun erityiseen tilaisuuteen.

Hauska LEGO-kimppu, joka rakennetaan ja esitellään maljakossa, sisältää tusinaa punaista ruusua, joissa on pitkät vihreät varret, mukaan lukien 4 täysin avautunutta ruusua, 4 kukkivaa ruusua ja 4 kukkivaa ruusua sekä 4 muratin oksaa, joissa on pieniä valkoisia kukkia. Helppo koota, tämä kaunis kukkakimppu koristaa mitä tahansa tilaa ja on yhteensopiva muiden LEGO Botany -kokoelman settien kanssa.

Sarjan mukana tulee 6 pussia lohkoja ja erilliset ohjeet kukinnan 3 vaihetta varten, joten se on täydellinen rakentamiseen yksin tai seurassa. LEGO Builder -sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet. Rentoudu inspiroivan LEGO-sarjan luovien rakennusprojektien parissa aikuisille.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut