Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10311 ICONS Orkidea

 
Viite
2026788
41,99 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 608
LEGO-sarja LEGO® IKONIT
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Rakenna oma orkideasi. Nauti hauskasta rakennusprojektista luomalla kasvi kotisi tai toimistosi koristeeksi tällä LEGO® Orchid 10311 -rakennussarjalla.

• Suunnittele koristeesi. Pyöritä mallin varsia, kukkia, juuria ja lehtiä, jotta se näyttää juuri sellaiselta kuin haluat, ja rekonstruoi varret järjestääksesi kukat uudella tavalla.

• Oikean orkidean inspiroima. LEGO®-suunnittelijat ovat huolellisesti yrittäneet luoda mallin, joka näyttää mahdollisimman läheltä oikeaa kasvia, kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin.

• Nauti rakentamisesta. Rentoudu ja pidä hauskaa tämän rakennusprojektin parissa. Olitpa ostamassa sitä itsellesi tai lahjoittamassa kukkien ystävälle, LEGO® Orchid -setti on suunniteltu erityisesti aikuisille rakentajille.

• LEGO® Botany Collectionista. Se on osa aikuisten rakennussarjojen kokoelmaa, joka on saanut inspiraationsa aidoista kasveista ja kukista.

• Tutustu uusiin LEGO®-elementteihin. Koko setti sisältää LEGO-elementtejä muista sarjoista, kuten minifiguurien kilvet ja dinosaurusten hännät verholehtien ja juurien luomiseen.

• Mitat. Tämä esillä oleva malli on yli 39 cm korkea, 30 cm leveä ja 24 cm syvä.

• Projekti aikuisille. Tämä LEGO® Orchid -malli on osa rakennusmallistoa aikuisille rakentamisen faneille, jotka rakastavat upeita malleja ja monimutkaisia yksityiskohtia.

• Laadukkaat materiaalit – LEGO® rakennuspalikat on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Niille on aina ollut ominaista tasainen laatu, yhteensopivuus ja helppo kytkeminen ja erottaminen - vuodesta 1958 lähtien.

• Taattu turvallisuus. Turvallisuus ja laatu ovat etusijalla LEGO®-osia luotaessa. Siksi ne on testattu perusteellisesti, jotta voit olla varma, että tämä orkideamalli on tukeva.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut