Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 21318 IDEAS Puutalo

 
Viite
2014288
209,00 €
36,78 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 209,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 36,78 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 220,67 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 3 036
LEGO-sarja LEGO® IDEAS
Ikä 16+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Tämä LEGO® Ideas -setti sisältää 4 minihahmoa: äiti, isä ja 2 lasta sekä lintuhahmon.

• Tämä monimutkainen 3 036-osainen rakennus sisältää maisemapohjan, puun, jossa on vaihdettavia vihreitä (kesä)lehtiä ja keltaisia ja ruskeita (syksyisiä) lehtielementtejä, sekä LEGO®-puumajan, jossa on 3 erillistä hyttiä – makuuhuone, kylpyhuone ja lastenhuone. huone.

• Puiden latvat ja talon katot ovat irrotettavissa helpon pääsyn ja leikkiä varten.

• Maisemapohja sisältää rakennettavan piknikpöydän, jossa istuimet 4 minifiguurille ja erilaisia elementtejä piknikille, sekä rakennettavan puron, keinu (puussa roikkuvan), nuotion, piilotetun helmielementin, kasvi- ja pensaselementit sekä tikkaat mökkeihin .

• Puiden lehdet koostuvat yli 180 kasvitieteellisestä elementistä, jotka on valmistettu kasvipohjaisesta polyeteenistä, joka on peräisin kestävästi kasvatetusta sokeriruo'osta. Tästä kasvimuovista valmistetaan myös erilaisia puuta ympäröiviä kasvielementtejä. Tämä on ensimmäinen tärkeä askel LEGO® Groupin kunnianhimoisen sitoumuksen toteuttamisessa vuoteen 2030. valmistaa tuotteita kestävistä materiaaleista.

• Päämakuuhuoneen hytissä on rakennettava sänky ja erilaisia elementtejä, kuten piilosakset (nykytyksenä sille, että luoja työskentelee parturina), laiva pullossa, kompassi, kello ja parveke, jossa on käsi- toimiva ruuvattava nosturi, jolla voidaan lastata tavaroita ohjaamoon.

• Kylpyhuoneessa on sisäänrakennettu kylpyamme, wc ja pesuallas.

• Lastenhuoneessa on kerrossängyt ja erilaisia esineitä, kuten kirja ja aarrekartta.

• Tämä LEGO® Ideas luova lelusarja sisältää myös vihkon, jossa on rakennusohjeet ja tietoa fanista, joka loi tämän upean setin, sekä LEGO-suunnittelijasta.

• Mitat yli 37 cm (14") korkea, 27 cm (10") leveä ja 24 cm (9") syvä.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut