Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71043 HARRY POTTER™ Tylypahkan™ linna

 
Viite
2000582
382,00 €
67,22 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 382,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 67,22 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 403,33 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
LEGO-sarja LEGO® HARRY POTTER
Ikä 11+
Varoitus hienoista yksityiskohdista Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Setti sisältää 4 minifiguuria: Godric the Griffon, Elga Elšpūtė, Salazaras Klastuolis ja Rovena Varnanage, sekä demominifiguuriteline on rakennettu.

• Sisältää myös 27 minihahmoa: Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Albus Dumbledore™, Professori Kalkaros™, professori McGonagall™, Remus John Lupin, professori Dolores Umbridge™, Arg Filch, Lord Voldemort™.

• Setti sisältää pienoismallin Tylypahkan linnasta, Hagridin mökin, Willow Willow™:n ja 5 venettä.

• Hogvrtso™ Castle sisältää Grand Artia rakennettavilla "lasimaalauksilla", korkeakoulujen lipuilla, penkeillä, pöydillä, liekeillä soihtuilla ja liikkuvilla portailla; eliksiiriluokkahuone, jossa on purkkien hyllyt; Defence of the Dark Arts -luokkahuone, jossa on pulloja erilaisia eliksiirejä, gramofoni ja kaappi, jossa bogart piiloutuu; Shakkihuone nappuloilla; Vaativa huone, jossa on erilaisia esineitä, kuten Tulipikari ja katoava vaatekaappi; Chamber of Secrets™ Basiliskin ja Tom Riddlen päiväkirjan kanssa; salainen huone paholaisen sotkusta kiipeilyelementeillä; Vulture's Bunch™ -huone, jossa on takka ja istuimet; Professori Dolores Umbridgen toimisto, jossa työpöytä, tuoli ja vaaleanpunainen koristelu; kirjasto kirjahyllyllä ja pöydillä; ja professori Dumbledoren toimisto, jossa on Griffin-patsas sisäänkäynnillä ja muistokabinetti.

• Hagridin kota sisältää Aragog-hämähäkki- ja rakennuskurpitsoja.

• Sininen Ford Anglia lentävä auto on rakennettu Mighty Willow™:n pyöriviin oksiin.

• Sisältää myös 5 rakennettavaa venettä.

• Istu Great Artiin ja juhli Tylypahkan™ professorien ja opiskelijoiden kanssa!

• Lippaa salaisuuksien kammioon™ salaisesta sisäänkäynnistä ja kohtaa basiliski! Ota Defence of the Dark Arts -kurssi ja opi suojautumaan pimeältä magialta!

• Kiipeä liikkuvia portaita!

• Valmistaudu velhojen kokeisiin kirjastossa.

• Tarvikkeet: Godric Gryffindor's Sword™, Elgan pikari, sauvat, eliksiirit, yliopistoliput, liekit, pata ja 2 suurennuslasia.

• Mikrofiguuritarvikkeet - 2 shakkinappulaa ja Tylypahkan arkkitehdin™ hahmo.

• Tylypahkan linnan mitat ovat yli 58 cm korkea, 69 cm leveä ja 43 cm pitkä.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut