Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 41756 Friends Loma-laskettelurinne ja kahvila

 
Viite
3668572
70,29 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 980
LEGO-sarja LEGO® YSTÄVÄT
Ikä 9+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Innosta 9-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia lasketteluseikkailulle LEGO® Friends Holiday Ski Slope and Café -setillä.


Anna lunta! Luovaa viihdettä lapsille.


LEGO® Friends Holiday Ski Slope and Cafe (41756) -leikkisarjan avulla lumihuviilua rakastavat lapset löytävät paljon hauskaa. Rakentettuaan vuoristomaiseman, jossa on laskettelurinne, hiihtokauppa ja kahvila, he voivat pitää hauskaa auttaen Lijanaa, Zakia ja Aaronia ostamaan lumilaudat, sukset ja kypärät, viemään ne alas rinnettä ja tarjoilemaan niille kuumaa kaakaota hiihtokahvilassa. Lapset löytävät salaisen luolan ja kokevat entistä lumisempia seikkailuja naalin kanssa.

Vielä hauskempaa

LEGO Builder -sovelluksen avulla lapset nauttivat helposta ja selkeästä rakentamisesta. Täällä he voivat zoomata ja kiertää 3D-malleja, tallentaa sarjoja ja seurata edistymistä.

Tervetuloa seuraavan sukupolven kaupunkiin Hartlakeen

LEGO Friends -universumissa lapset ystävystyvät, löytävät kiehtovia paikkoja ja luovat tosielämän seikkailuja.

Talven tullessa Hartlakeen on aika pitää hauskaa laskettelurinteillä! Lijana ja Zak kutsuvat ystävänsä Aaronin hiihtämään yhdessä. He vierailevat suksikaupassa ja valitsevat lumilaudat, sukset ja kypärät. Aika iskeä rinteisiin! Myöhemmin tutkiessaan ympäristöä he löytävät salaisen luolan. Päivän päätteeksi ystävät nauttivat kupillisen kuumaa kaakaota hiihtokahvilassa katsellen naalin leikkimistä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut