Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10433 DUPLO Peppa Possun syntymäpäivätalo

 
Viite
4210398
38,49 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 59
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 2+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Peppa Pigin ikonisen talon innoittama LEGO® DUPLO® -lelu pikkulapsille auttaa 2-vuotiaita lapsia kehittämään hienomotorisia taitojaan.


LEGO® DUPLO® Peppa Pig -lelutalo taaperoille.


Ilahduta Peppa Pig -faneja kutsumalla heidät juhliin! Peppa Pig -synttärisetti (10433) antaa tyttöjen, poikien ja esikoululaisten 2-vuotiaista alkaen juhlia Peppan ja hänen ystäviensä kanssa.
Tässä Peppa Pig -lelussa on monia ominaisuuksia, jotka pienet tunnistavat tv-sarjasta. Setti sisältää Peppaa, Pedro-ponia ja Susie-lammasta esittävät hahmot sekä Peppaa esittävän lelukarhun. Ikonisessa talossa on makuuhuone, johon pääsee tikkaiden avulla, ja keittiö, jossa pienimmät voivat leikkiä leipovansa syntymäpäiväkakkua. Siellä on myös kylpyhuone, jossa on lavuaari, jossa aikuiset voivat puhua käsien pesun tärkeydestä, erityisesti ennen kakun syömistä!
LEGO® DUPLO® Pig Pepan rakennettavat ja uudelleenrakennettavat lelut on suunniteltu kehittämään monenlaisia oppimistaitoja esikoululaisille. Simuloimalla tosielämän tilanteita ja juhlallisia tapoja, kuten ystävien tapaamista, lahjojen vaihtamista ja kakun leikkaamista, pienet lapset kehittävät loogista ajattelua. He kehittävät myös itseilmaisua kuvitellessaan, mitä merkitsee olla osa tällaista hauskaa juhlaa.

Pepa on innoissaan, koska tänään on hänen syntymäpäivänsä ja Susan ja Pedro tulevat juhlimaan! Esikoululaiset 2-vuotiaista alkaen kutsutaan juhliin Pepan kotiin. Pedro ja Susan ovat tulossa synttärisankarille lahjojen kanssa. Lapset pesevät kätensä ennen kakun leikkaamista. Hymyilevät, kun Pedro ottaa valokuvan ikuistaakseen Pepan juhlapäivän.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut