Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® DREAMZzz™ 71456 Rouva Castillon kilpikonnapakettiauto

 
Viite
3641596
37,49 €
 
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 434
LEGO-sarja LEGO® DREAMZzz™
Ikä 7+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Tämän 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille LEGO® DREAMZzz™ -setin avulla pienet voivat rakentaa upean ajoneuvon kahdella tavalla.


LEGO® DREAMZzz™ -rakennussarja perustuu TV-ohjelmaan.


LEGO® DREAMZzz™ -rouva Castillon kilpikonnaauto (71456) -rakennussetti antaa 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille mahdollisuuden päästä unelmamaailmaan rouva Castillon, Mateon ja Zoeyn kanssa. Hitti-TV-sarjan DREAMZzz perusteella sarjan ajoneuvo voidaan rakentaa kahdella tavalla.

1 pakettiauto, 2 rakennustapaa

Rouva Castillon kilpikonnaauton vakiokokoonpanossa on pyörivät pyörät ja irrotettava katto. Kerrottujen ohjeiden avulla lapset voivat viettää tuntikausia pakettiauton rakentamiseen ja uusimiseen kahdella tavalla. Juhlaauton voi koristella liikkuvalla puulla, pyörivällä kaktuksella ja avautuvalla aarrearkulla. Kun kilpikonnapakettiauto on rakennettu sukellusveneeksi, voit lisätä ohjuksen liikkuvalla periskoopilla, ja tässä paketissa on lentävä kaktuskissa, joka matkustaa sen mukana. Erilaiset rakennustavat pidentävät leikkiaikaa ja stimuloivat lasten luovuutta.

Upeita minihahmoja

Mukana olevat rouva Castillon, Mateon ja Zoeyn minihahmot voidaan sijoittaa pakettiautoon.


Rouva Castillo nukahti tuolille ja ajautui unelmamaailmaan. Tämän upean LEGO® DREAMZzz™ Mrs. Castillon Turtle Van -setin avulla voit liittyä Mateon, Zoeyn ja Z-Blobin kanssa rakentamaan pakettiauton, jolla voit voittaa painajaiset! Valitse, minkä pakettiauton rakennat – juhliin voittaaksesi painajaiset tai sukellusveneenä jahdataksesi niitä!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut