Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 40725 Creator kirsikankukkia

 
Viite
3741918
11,40 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 430
LEGO-sarja LEGO® CREATOR
Ikä 8+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Ole luova rakennettavalla LEGO® kirsikankukkasetillä


Juhlista kevään alkua tällä LEGO® Cherry Blossoms (40725) -lahjalla, joka on tarkoitettu 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille aloitteleville kukkakaupoille ja luonnonystäville. Kahden rakennettavan kirsikankukan setti, jotka voidaan koristella herkillä valkoisilla ja vaaleanpunaisilla silmuilla, inspiroivat kukkien ystäviä luomaan muokattavia LEGO-kukkia.

Rakennuskukat ovat juhlava yllätys lapsille ja loistava lahja aikuisille, jotka ovat iloisia saadessaan nämä ainutlaatuiset kukat Pyhänpäivänä. Ystävänpäiväksi tai äitienpäiväksi. Rakennetusta setistä tulee kaunis kukka-asetelma, joka tuo kevään iloa mihin tahansa tilaan. Yhdistä sarja muihin LEGO-kukkiin (myydään erikseen) luodaksesi hauska kukkakimppu.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut