Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 60287 CITY Great Vehicles -traktori

 
Viite
2013823
16,12 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 148
LEGO-sarja LEGO® CITY
Ikä 5+
Varoitus hienoista yksityiskohdista Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Auta luovuutesi nousuun tällä ikonisella LEGO® City Tractor -leikkisarjalla (60287), joka tarjoaa jännittävän johdannon LEGO Cityn jännittävään maailmaan. Ihanteellinen 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

• Mitä laatikossa on? Kaikki mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen siistin traktorin, jossa on paljon realistisia ominaisuuksia, sekä 2 heinärullaa, laatikko kasviselementtejä, maanviljelijän ja tyttären minihahmot ja kanihahmo.

• Tässä LEGO® City Tractor (60287) -lelussa on jättimäiset takarenkaat, joustava kauha, nostopuomi ja minihahmoohjaamo. Lapset voivat yhdistää sen muihin LEGO-leikkisarjoihin hauskaa leikkimistä ja siistiä näyttöä varten.

• Tämä LEGO® City Big Vehicle Tractor -rakennussetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai muu tilaisuusyllätys 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille pojille ja tytöille.

• Rakennetun traktorin mitat ovat yli 10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 7 cm leveä.

• Varusteet sisältävät laatikon kurpitsalla, omenalla ja porkkanalla sekä 2 rullaa heinää.

• Mukana painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS - interaktiivinen rakentamisopas lapsille. Ne ovat osa ilmaista LEGO® Building Instructions -sovellusta älylaitteille.

• LEGO® City Big Vehicle -lelut inspiroivat luovaa leikkimistä, joka auttaa lapsia kehittämään fyysisiä taitoja ja lisäämään itseluottamusta heidän tutkiessaan hauskoja ja realistisia ajoneuvoja ja skenaarioita.

• Kaikki LEGO® komponentit täyttävät tiukat alan standardit, mikä takaa tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja hauskan rakentamisen vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Kuljetus
Tämän tuotteen asiakasarvostelut