Tietoa
Tuoteluettelo

Von. harkita SOEHNLE Shape Sense Compact 200

 
Viite
269521
31,31 €
 
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Soehnele
Divisioonat 100 g
Materiaali + Lasi
Suurin paino (kuorma) 180 kg
Automaattinen virrankatkaisu + Joo
Väri Harmaa
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kylpyhuonevaa'at
Von. harkita SOEHNLE Shape Sense Compact 200
31,31 €

Vartaloa analysoivat vaa'at ja kätevä sovellus seurantaan: täydellinen yhdistelmä niille, jotka haluavat tuntea olonsa paremmaksi ja pitää huolta terveydestään. Soehnle "Shape Sense Connect 100" -vartalovaa'alla voit paitsi tarkistaa painosi, myös saada yksityiskohtaisen kehon analyysin "Soehnle connect" -älysovelluksessa.

Kun olet yhteydessä Soehnle Connect -sovellukseen, näet eron viimeisimmän ja nykyisen mittasi välillä tai eron nykyisen painosi ja BMI-standardisi välillä älylaitteessasi. Sovelluksessa voit asettaa ihannepainosi (kuinka paljon haluat painaa) ja sovellus tarjoaa sinulle vertailun nykyiseen painoosi.

Samalla mittauksella vaaka suorittaa painon lisäksi myös yksityiskohtaisen kehon analyysin - se mittaa tarkan kehon rasvan, veden ja lihasmassan määrän. Kaikki tiedot esitetään helposti luettavalla LCD-näytöllä (3,5 cm). Kehon tämänhetkisen tilan arvioinnin helpottamiseksi Soehnle connect -sovellus tarjoaa kuitenkin tiiviin ja yksityiskohtaisen analyysin.

Vaaka on älykäs muisti, joten se tunnistaa 8 eri käyttäjää. Siksi niitä voi käyttää koko perhe ja jokainen voi seurata tietojaan erikseen. Kaikki mittaustiedot tallennetaan, mutta voit valita, tallennetaanko ne vain älylaitteeseen vai lisäksi tallennetaan palvelimelle. Tietoturva varmistetaan Saksassa sijaitsevilla palvelimilla.

Voit myös muodostaa yhteyden suosikkiterveyssovelluksiisi Google Fit ja Apple Health.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut