Tietoa
Tuoteluettelo

Kylpyhuonekaappi Arizona 2 - valkoinen

 
Viite
3474334
173,35 €
 
Toimitus: 16-30 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hanah Home
Materiaali - Puupölylevy (MDF)
Väri - Valkoinen
Paino, kg 35.89
Paino pakkauksen kanssa, kg 37
Pakettien määrä 1
Alkuperämaa Turkki
Kylpyhuonekaappi Arizona 2 - valkoinen
173,35 €

Muunna kylpyhuoneesi tyylikkääksi ja organisoiduksi pyhätöksi upealla kylpyhuonekaapistollamme. Tämä 100-prosenttisesti melamiinipinnoitetusta lastulevystä valmistettu kaappi ei ole ainoastaan kestävä, vaan se myös huokuu eleganssia. Sen 18 mm:n paksuus takaa tukevuuden ja pitkäikäisyyden, joten se on täydellinen lisä kylpyhuoneesi sisustukseen.

Luo sotkuinen keidas

Kylpyhuonekaapissamme on lukuisia hyllyjä ja lisäsäilytystilaa, joten siinä on runsaasti tilaa pitää kaikki kylpyhuoneen tarvikkeet järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Sano hyvästit sotkuisille työtasoille ja tervehdi seesteistä ja siistiä tilaa.

Nosta kylpyhuoneesi estetiikkaa

Kaappimme tyylikäs ja moderni muotoilu tuo ripauksen hienostuneisuutta mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Kaapin valkoinen väri(t) sulautuu vaivattomasti mihin tahansa olemassa olevaan sisustukseen luoden saumattoman ja harmonisen ilmeen.

Maksimoi tilasi

Kylpyhuonekaappimme kompakti koko, mitat 59. 4cm leveyttä, 161. 5cm korkeus ja 31. 5cm syvyydellä, sen ansiosta se sopii täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen, niin suureen kuin pieneenkin. Jalkojen 10 cm:n korkeus takaa helpon puhdistuksen ja estää vesivahinkoja.

Helppo asennus ja monipuolisuus

Kaappimme voidaan helposti kiinnittää seinään, mikä tarjoaa vakautta ja turvallisuutta. Olipa kylpyhuoneesi sitten perinteinen tai nykyaikainen, monipuolinen kaappimme täydentää mitä tahansa tyyliä.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Materiaali: 100 % melamiinipinnoitettu lastulevy
  • Paksuus: 18mm
  • Kylpyhuonekaapin koko: Kylpyhuoneen kaapin koko: Kylpyhuoneen kaapin koko: Leveys: 59. 4cm, korkeus: 161. 5cm, syvyys: 31. 5cm
  • Jalkojen korkeus: 10cm
  • Lukuisat hyllyt tehokkaaseen organisointiin
  • Voidaan kiinnittää seinään vakauden vuoksi
  • Lisäsäilytystilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeille
  • Väri: Valkoinen
Tämän tuotteen asiakasarvostelut