Tietoa
Tuoteluettelo

Näyttö Asus PA24AC 24" WUXGA, IPS, 350 cd/m², 5 ms, 60 Hz, hopea

 
Viite
312195
402,15 €
70,77 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 402,15 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 70,77 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 424,61 €.
Toimitus: 9-12 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Asus
Energiankulutus 28 kWh/1000h
Tarkastelukulma 178 °/178 °
Värien määrä 16,7 miljoonaa
Näytön kuvasuhde -
Katselukulma (astetta) -
Kontrasti 1000:1
Dynaaminen kontrasti (DCR) -
Paino, kg 6.5kg
Kuvanlaatuindeksi -
Mitat ilman jalustaa -
Näytön resoluutio 1920x1200
Liittimet -
Kirkkaus, cd/m2 350
Korkeuden säätö Joo
Reaktioaika, ms 5 ms
Pivot-näyttö Joo
Sisäänrakennetut kaiuttimet Joo
Näytön lävistäjä, " 24
Näytön resoluution tyyppi WUXGA
Kaukosäädin + Ei
Seinäasennus (VESA) + 100 x 100 mm
Säädettävä korkeus Joo
Kosketusnäyttö + Ei
Kaareva näyttö + Ei
Kaiuttimet + 2W x 2 Stereo RMS
Kallistusnäyttö (Tilt) + Joo
TV-toiminto + Ei
Rungon väri + Hopea
Syvyys 202
Leveys 53.2
Väri Musta
Korkeus 488
Näytön virkistystaajuus 60 Hz
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Monitorit
Näyttö Asus PA24AC 24" WUXGA, IPS, 350 cd/m², 5 ms, 60 Hz, hopea
402,15 €


PA24AC HDR - ammattimainen näyttö

Äärimmäinen kirkkaus, suurin kontrasti

ASUS ProArt ™ PA24AC sisältää IPS- paneelin, jonka resoluutio on WUXGA 1920 x 1200, kehyksetön muotoilu ja laaja väriavaruus, joka kattaa 100 % sRGB-väriavaruuden. Jopa 400 nitin kirkkaustasolla ja VESA DisplayHDR 400 -sertifioinnin kanssa tämä näyttö tarjoaa uskomattoman elävän kokemuksen. PA24AC on varustettu USB-C ™ -liitännällä, joka tukee tiedonsiirtoa, DisplayPort-liitäntöjä ja toimintoa toimittaa virtaa enintään 60 W:n teholla. Edistyksellinen ProArt ™ -kalibrointitekniikka ja tehdasvalmisteinen kalibrointi takaavat korkeimman väritarkkuuden (∆E

Korosta valokuviesi todellista kauneutta

ProArt PA24AC:n 100-prosenttinen peitto sRGB-värivalikoimasta näyttää voimakkaammat ja kirkkaammat värit ja varmistaa myös, että valokuvien värit näyttävät todella realistisilta.

Kuva maalattu lisäväreillä

PA24AC-näyttö tarjoaa 8-bittisen värigrafiikan yli 16,7 miljoonan värin näyttämiseen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun valokuvaajille, graafisille suunnittelijoille ja muille käyttäjille, jotka vaativat korkeinta tarkkuutta. Se käyttää 14-bittistä viitetaulukkoa ja tukee gamma-arvoja 2,6, 2,4, 2,2, 2,0 ja 1,8 luonnollisen näköisen kuvan ja tasaisemman värisävytyksen saavuttamiseksi.

Kirkkaampi ja realistisempi katselukokemus

ProArt PA24AC -näyttö tarjoaa jopa 400 nitin kirkkauden ja laajan dynaamisen alueen HDR-10-kuvatekniikan sekä VESA DisplayHDR 400 -sertifikaatin kirkkaamman valkoisen ja tummemman mustan takaamiseksi, mikä johtaa erittäin yksityiskohtaisiin ja realistisiin visuaalisiin kuviin.

Korkea väritarkkuus todella eloisille väreille

Nauti puhtaista ja erittäin elävistä väreistä tarkan ja erittäin realistisen värintoiston ansiosta. Jokainen ProArt PA24AC -näyttö on tehtaalla kalibroitu alan johtavaa väritarkkuutta varten (∆E

ASUS ProArt -kalibrointitekniikka

Käytätpä sitten pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta , PC :tä tai Macia, ASUS ProArt Calibration Technology tarjoaa hienosäädetyn väritarkkuuden ja tasaisuuden kompensoinnin, mikä helpottaa näytön kirkkauden ja värien yhtenäisyyden uudelleenkalibrointia.

Monipuolinen USB-C-liitäntä

PA24AC tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan yhteensopivuuden useimpien multimedialaitteiden kanssa. Siinä on USB-C™-, DisplayPort- ja HDMI-liitännät. PA27AC-näyttö on varustettu tiedonsiirtoa tukevalla USB-C ™ -portilla ja virtalähdetoiminnolla, jonka teho on enintään 60 W. PA24AC:tä voidaan käyttää myös USB-keskittimenä, koska jos liität sen laitteeseesi USB-liitännällä- C (käyttäen Type C - C -kaapelia tai C - A -kaapelia), se pääsee kaikkiin näytön kahteen USB-porttiin kytkettyihin oheislaitteisiin.

Kuva kuvassa ja kuva kuvalta

Integroidut kuva kuvassa (PiP)- ja kuva kuvalta (PbP) -toiminnot mahdollistavat useiden signaalilähteiden sisällön katselun samanaikaisesti ja vaihtamisen kätevästi niiden välillä. Valikoimasta löytyy jopa haluamasi äänilähde.

kuva-kuvalta (PbP) -tilassa

Tai voit sijoittaa useita kuvia eri lähteistä vierekkäin ja määrittää sitten kunkin ikkunan väriasetukset erikseen käyttämällä sRGB:tä, Rec. 709, User Mode 1 ja User Mode 2 vertaillaksesi niiden välisiä eroja.

Kuva kuvassa (PiP) -tila

Voit helposti sijoittaa kuvan toisesta tulolähteestä ikkunaan johonkin näytön kulmista.

QuickFit-virtuaalivaaka

Säästä aikaa ja työskentele älykkäämmin ASUS QuickFit Virtual Scalen avulla. Tämä ominaisuus näyttää ruudukon ruudulla, jotta voit kohdistaa ja esikatsella todellisen kokoisia asiakirjoja ennen tulostusta. Näytössä on myös intuitiivinen 5-suuntainen navigointiohjain, jonka ansiosta pääset helposti näyttövalikon OSD-asetuksiin .

Suojaa silmäsi ASUS Eye Care Technologylla

ASUS Sinisen valon suodatin

Ainutlaatuinen ASUS Ultra-Low Blue Light -tekniikka suojaa sinua haitalliselta siniseltä valolta. Siinä on neljä sinisen valon suodatinasetusta, joihin pääsee helposti näyttövalikon kautta pikanäppäimellä.

ASUS Flicker Free -tekniikka

ASUS Flicker-Free -tekniikka tarjoaa mukavamman käyttökokemuksen ja ensiluokkaisen työympäristön vähentämällä näytön välkkymistä, mikä minimoi silmien rasitusta, päänsärkyä ja yleistä väsymystä useiden näytön ääressä viettämien tuntien aikana.

Ergonominen muotoilu

ProArt PA24AC -näyttö antaa sinulle poikkeuksellisen mukavan katseluasennon ohuen profiilinsa ja ergonomisen jalustan ansiosta, jota voidaan kallistaa, kääntää, kääntää ja korkeutta säätää. Jopa sen näyttövalikko pyörii automaattisesti mukautuakseen näytön muotokuva-asentoon. - mikä on erittäin käytännöllistä työskennellessäsi verkkosivustojen tai pitkien asiakirjojen kanssa.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut