Tietoa
Tuoteluettelo

Kuulokkeet Apple AirPods 2 (latauskotelo)

 
Viite
317977
125,00 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Apple
Kuulokkeiden impedanssi 32 ohmia
Taajuus + 20Hz - 20kHz
Kuulokkeiden tyyppi Laitettu korviin
Langattomat kuulokkeet Joo
Kuulokkeet mikrofonilla Joo
Yhteys Bluetooth
Vedenpitävyys + IPX4
Akun kesto Klo 5 asti
Bluetooth-yhteys + Joo
Väri Valkoinen
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kuulokkeet
Applen valmistajat ovat luoneet entistä paremman version langattomista kuulokkeista! Poista vain kuulokkeet latauskotelosta ja käytä niitä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa.


Yhden napsautuksen jälkeen langattomat Apple AirPods toimivat moitteettomasti. Ne käynnistyvät automaattisesti ja ovat aina yhteydessä laitteeseen. AirPodit tunnistavat, kun ne ovat korvassasi, ja pysähtyvät automaattisesti, kun otat ne pois.
Äänenvoimakkuuden säätäminen, kappaleen vaihtaminen, puheluiden soittaminen tai reittiohjeiden saaminen on nyt entistä helpompaa. Sano vain "Hei Siri" ja sano mitä haluat tehdä. Ja voit vaihtaa musiikkia kaksoisnapauttamalla kuulokkeita!
Täyteen ladattuina nämä kuulokkeet toimivat viisi tuntia musiikin kuunteluun ja kolmen tunnin puhumiseen laitteellasi. Jos aika ei riitä, lataa kuulokkeet kotelossa vain 15 minuutissa. ja voit taas kuunnella musiikkia kolme tuntia tai jutella ystävien kanssa kaksi tuntia. Itse latauskotelon avulla voit ladata kuulokkeet jopa 24 tuntia musiikin kuuntelua varten.
Kuten aiemmin mainittiin, kuulokkeet tunnistavat, milloin ne ovat korvissasi ja milloin eivät, joten jos käytät vain yhtä nappikuuloketta, ne säätävät automaattisesti äänenvoimakkuutta ja mikrofonia myös virheettömän kokemuksen saamiseksi.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut