Tietoa
Tuoteluettelo

Kaiutin Marshall Woburn II musta

 
Viite
323514
489,00 €
86,05 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 489,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 86,05 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 516,31 €.
Toimitus: 3-6 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Marshall
Äänen teho (RMS) 130 W
Äänijärjestelmä Stereot
Kolumnien numerot 1
Herkkyys (dB) -
Liittimet 3,5 mm, Bluetooth 5.0; RCA
Saraketyyppi + Kaiutin
Kaiutinliitäntä + Langallinen
Bluetooth-yhteys + Joo
Väri Musta
Tuotekategoria Kaiuttimet
Kaiutin Marshall Woburn II musta
489,00 €
BLUETOOTH 5.0 TEKNOLOGIA

Bluetooth 5.0 ja aptX-tekniikka antavat sinun nauttia langattomasta äänestä 10 metrin säteellä. Käytä älypuhelimia, tabletteja ja muita Bluetooth-laitteita suoratoistaaksesi musiikkia suoraan kaiuttimesta - ei tarvita ylimääräisiä kaapeleita !

TOIMINNALLISUUS

Voit liittää kaiuttimen kahteen Bluetooth-laitteeseen, ja yhdistämisen jälkeen - vaihtaa helposti niiden välillä Kaiuttimen voi yhdistää paitsi Bluetooth 5.0:lla. Voit myös käyttää RCA- tai 3,5 mm:n liitintä.
Analogisten säätönuppien lisäksi voit käyttää Marshall Bluetooth -sovellusta musiikin säätämiseen mieleiseksesi.

KLASSINEN LOOK

Uusi sarake näyttää olevan peräisin 1900-luvun puolivälistä. Woburn II toistaa ikonisia Marshallin ominaisuuksia: nahkapäällysteinen runko, metallinen ohjauspaneeli analogisilla painikkeilla ja säätimillä sekä tyylikäs, tehokas kaiutinsäleikkö, jossa on suuri Marshall-logo. Todellakin, miksi muuttaa sitä, mikä on jo täydellistä!. Marshall tarjoaa kaksi versiota Woburnista, mustan mallin ja vaalean kermanvärisen mallin. Laite ei vain näytä tukevalta. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Laite painaa lähes 8 kiloa.

PÄÄTELMÄT

Marshall Woburn on tehokkain Bluetooth-kaiutin, jonka olemme koskaan nähneet. Se voi helposti korvata surround-äänijärjestelmän ja laadukkaat stereokaiuttimet. Äänenlaadun suhteen laitteella ei yksinkertaisesti ole kilpailijoita. Woburnin menestyksen salaisuus on korkealaatuiset ja erittäin tehokkaat kaiuttimet. Pylväs erottuu vaikuttavasta suunnittelustaan ja kätevästä käytöstään.


Tämän tuotteen asiakasarvostelut