Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvinkeitin PHILIPS EP4321/50

 
Viite
3033343
499,00 €
87,81 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 499,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 87,81 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 526,87 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Vesipumpun paine 15 bar
Sakeutusaineen kapasiteetti 12
Paino, kg 8 kg
Säädettävä kahvin vahvuus 5 tasoa
Kahviporokapasiteetti 12 annosta
Kahvisuppilon korkeus Jopa 14,5 cm
Kahvinkeittimen tyyppi Automaattinen
Kahvi on hyvää Kahvipavut
Cappuccinon valmistus Maitovaahto vispilällä
Kahvinkeitin Keraaminen
Kahvipapujen kapasiteetti 275 g
Automaattinen virrankatkaisu + Joo
Näyttö + Joo
Syvyys 43.3 cm
Leveys 24.6 cm
Väri Musta
Korkeus 37.2 cm
Tilan merkkivalot + Joo
Teho + 1500 W
Vesisäiliön tilavuus, l 1.8
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kahvinkeittimet

Philips Series 4300 EP4321/50

Automaattinen kahvinkeitin Philips "Series 4300 EP4321/50" jauhaa kahvipavut tuoreena joka kerta ja valmistaa automaattisesti 5 kahvijuomaa (1 tai 2 annosta kerralla). Parannetulla höyry-cappuccino-keittimellä voit helposti vatkata pehmeää maitovaahtoa tai lämmittää maitoa suosikkimaitojuomiasi varten. 2 käyttäjäprofiilin avulla voit tallentaa henkilökohtaiset asetukset. Uuden TFT-näytön ansiosta kahvinkeittimen käyttö on entistäkin mukavampaa.


5 KAHVIJUOMAA TUOREISTA PAPUISTA
Sinun tarvitsee vain painaa nappia ja kahvinkeitin alkaa jauhaa pavut ja valmistaa kahvia. Mustan kahvin ystävät pitävät siitä erityisesti, sillä se valmistaa ristrettoa, espressoa, caffe cremaa, mustaa kahvia ja americano-kahvia. Vastajauhetuista kahvipavuista valmistettu kahvi on paljon aromaattisempaa ja maukkaampaa.


2-asentoinen KLASSINEN HÖYRYSUUTIN MAITOVAHDOON JA KUUMAAN MAIDOIN
Parannetussa höyrysuuttimessa on 2 asentoa: maitovaahdon ja kuuman (vaahdottamattoman) maidon valmistamiseen. Kaada maito kuppiin, upota höyrysuutin, valitse haluamasi asento, paina höyrytoimintoa ja valmista heti haluamasi koostumuksen mukainen maito suosikkijuomiasi varten. Suutin koostuu vain muutamasta osasta, joten se on helppo puhdistaa.


2 KÄYTTÄJÄPROFIILIA
Integroidun 2 käyttäjäprofiilin avulla voit määrittää ja tallentaa asetuksia suosikkijuomillesi. Se on erittäin kätevä, koska sinun ei tarvitse valita uudelleen joka kerta. Vieraat voivat valita ylimääräisen vierasprofiilin ja keittää kahvia omien asetustensa mukaan muuttamatta olemassa olevia.


MUUTTAVA KAHVIN VAHVUUS JA MÄÄRÄ
"My Coffee Choice" -toiminnolla voit helposti muuttaa kahvin vahvuutta ja määrää.


KERAAMINEN MILMAINEN JA 12 HIOMAASETUSTA
100 % keraaminen mylly ei ole vain erittäin kestävä (suunniteltu vähintään 20 000 kahvikupilliseen), vaan myös jauhaa kahvin täydellisesti jokaista kahvia varten. Valitse karkeusasetukset jopa 12 tasosta: hienoimmasta karkeimpaan.


INTUITIIVIINEN KOSKETUSOHJAUS JA TFT-NÄYTTÖ
Selkeiden toimintojen kosketuskuvakkeiden avulla on helppo valita haluamasi juoma. Uuden TFT-näytön avulla kahvinkeittimen käyttö ja huolto-ohjelmien suorittaminen on entistäkin mukavampaa.


ERITTÄIN YKSINKERTAINEN HUOLTO
Kun käytät Philips AquaClean -vesisuodatinta ja vaihdat sen kahvinkeittimen ohjeiden mukaan, sinun tarvitsee suorittaa kalkinpoistoohjelma vain 5 000 kahviannoksen välein. Irrotettava ja helposti puhdistettava kahvinkeitinmekanismi (kahvin valmistusjärjestelmän tärkein osa) auttaa varmistamaan kahvinkeittojärjestelmän ihanteellisen puhtauden. Helpottaaksesi käyttöä, voit pestä höyrysuuttimen, tippa-alustat ja alustat astianpesukoneessa.


Tämän tuotteen asiakasarvostelut