Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvinkeitin Delonghi EDG110.WB

 
Viite
2014849
42,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Delonghi
Vesipumpun paine 15 bar
Kahvinkeittimen tyyppi Kapseli
Kahvi on hyvää Kapselit
Kahvinkeitin Ei ole
Syvyys 26.6 cm
Leveys 13.6 cm
Väri Valkoinen
Korkeus 27.6 cm
Teho + 1400W
Vesisäiliön tilavuus, l 0.8
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kahvinkeittimet

Tietoja tuotteesta

Delonghin uusi kompaktin kapselikahvinkeitin "Piccolo XS" on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta kahvista - paksusta espressosta tai maitomaisesta lattesta - hetkessä: sinun tarvitsee vain laittaa haluamasi makuinen Dolce Gusto -kapseli, kääntää vipua ja kahvi on valmis!


JOPA NOPEAMPI KAHVIN VALMISTUS


Kahvinkeitin on erittäin "älykäs" ja käynnistyy automaattisesti heti, kun kapselin pidike poistetaan. Lämpenee 30 sekunnissa. Sammuu itsestään minuutin kuluessa, kun sitä ei käytetä.


KOMPAKTISUUS


Tämä on kompaktein De'Longhi Dolce Gusto -kapselikahvinkeitin, joka sopii pienimpäänkin keittiöön. Lisäksi se on kätevä ottaa mukaan minne ikinä menetkin, jotta herkullinen kahvi on aina mukana. Tiivyydestään huolimatta irrotettava vesikapasiteetti säilyi riittävän suurena - 0,8 l.


JUOMA SUOSIKIKUKISTASI


Voit valita sekä pienen espressokupin että korkean latte-lasin - kupinpitimen korkeus on säädettävissä erikokoisille kupeille.


DOLCE GUSTO KAPSULIJÄRJESTELMÄ


15 baarin painekapselijärjestelmän avulla voit valmistaa erilaisia juomia espressosta caramel latte macchiatoon tai kaakaoon. Sinun ei tarvitse vaivautua kahvinjauheen ja kahvinkeittimen huollon kanssa - laita vain kahvikapseli ja heitä se pois käytön jälkeen!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut