Tietoa
Tuoteluettelo

Automaattinen kahvinkeitin Nivona NICR 960

 
Viite
306791
1 402,91 €
246,88 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 1 402,91 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 246,88 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 1 481,25 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )

Nivona 9 -sarjan automaattiset kahvinkeittimet kutsuvat nauttimaan baristan valmistamasta kahvista suoraan kotona. Valitse jopa 15 kahvireseptistä (suosituin 6 on sisäänrakennettua ja 9 on omiasi!) ja valmista 2 annosta kaikkia juomia kerralla. Sisäänrakennetut laajat vaihtoehdot kahvin maun säätämiseen antavat sinun kokeilla erilaisia kahveja aivan kuin olisit barista. Uuden sukupolven laaja kosketusnäyttö tekee kahvinkeittimen ohjaamisesta ja kahvin valmistusprosessista todellisen nautinnon.


15 kahvireseptiä (2 Annosta KERRAN)

Kahvinkeitin valmistaa: espresso, musta kahvi, americano, cappuccino, latte macchiato ja latte yhdellä kosketuksella. Käytä "Oma kahvi" -toimintoa luodaksesi ja tallentaaksesi 9 muuta yksittäistä reseptiä. Valmista kaikki juomat (myös maidon kanssa) kahdessa annoksessa kerralla: itsellesi ja ystävällesi.


PELAA KAHVIMAKULLA IT BARISTA

Säädä kahvijuomien (kuuma maito tai maitovaahto) lämpötilaa, vahvuutta, annoskokoa ja maidon koostumusta. Käyttämällä innovatiivista Aroma Balance System -tekniikkaa voit valita kolmesta aromitasosta: kun vesi virtaa eri nopeuksilla, erilaiset kahvin maut leviävät kahvin läpi. Cappuccino-Connoisseur-toiminnolla voit valita maidon ja kahvin järjestyksen, kun valmistat maitoa sisältäviä juomia (ensin kahvi ja sitten maito tai päinvastoin). Nyt voit tehdä tämän paitsi asetusvalikkoon siirtymisen jälkeen myös ennen kunkin juoman valmistamista. Kokeile ja löydä uusia makuja.


INNOVATIIVINEN KOSKETUSVÄRINÄYTTÖ

Erittäin leveä (5 tuuman) värikosketusnäyttö tekee kahvinkeittimen käytöstä ja kahvin valmistusprosessista todellisen nautinnon. Kun valmistat kahvijuomia, näet koko kahvin valmistusprosessin näytöllä. Voit valita 2 ohjaustavan välillä: kosketusnäyttö tai pyörivä pyörä.


HALLINTA SMART-SOVELLUKSEN KAUTTA

Kun olet ladannut Nivona-älysovelluksen ja yhdistänyt älypuhelimesi kahvinkeittimeen Bluetoothin kautta, voit valmistaa kahvia ja ohjata kahvinkeitintä suoraan puhelimestasi tai tabletistasi.


KUPIJEN JA VESIsäiliön sytytys

Kahvin valmistus tarjoaa myös esteettistä tyydytystä: kahvin valmistamisen aikana kupit ovat valaistuja 2-värisellä valaistuksella. Vesisäiliössä on jopa 8 värin valaistus - ei vain kaunis, vaan myös erittäin kätevä, koska näet veden täyttötason myös kahvia valmistettaessa pimeässä.


TODELLA HILAISIN AUTOMAATTINEN KAHVIKONEI

Markkinoiden ehkä hiljaisin automaattinen kahvinkeitin: uusimman tekniikan ja erittäin hyvän eristyksen ansiosta tuskin kuulet kahvin jauhamisen ääntä.


HELPPO HUOLTO

Integroidut automaattiset puhdistus- ja huuhteluohjelmat kalkinpoistoon, kahvinkeittomekanismi ja maitojärjestelmä varmistavat helpon huollon. Itse kahvinkeittomekanismi on poistettu. siksi k

 

Tämän tuotteen asiakasarvostelut