Tietoa
Tuoteluettelo

Minijääkaappi LIEBHERR T 1414

Viite
116476
352,79 €
62,08 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 352,79 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 62,08 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 372,49 €.
Laajennettu takuu
Laajennettu takuu 1 vuosi
tai
Laajennettu takuu 2 vuosi
tai
Laajennettu takuu 3 vuosi
tai
Lisäpalvelut (enintään 85 kg)
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 69,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 55,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Liebherr
Pakastimen jäähdytysluokka -
Jääkaapin kapasiteetti 106 l
Jääkaapin tyyppi Pakastin sisällä
Hyllyjen tyyppi Hyllyt särkymättömästä lasista "GlassLine".
Turvallinen käyttöaika sähkökatkon sattuessa Kello 10
Viileämpi vyöhyke Ei ole
Lämpötilan säätö Mekaaninen
Paino, kg 32
Paino pakkauksen kanssa, kg 34,6
Energialuokka F
Jäähdytysjärjestelmä TYNNY (jäätyvä)
Vesiliitäntä Tarpeetonta
Vesiautomaatti Ei ole
Pakastimen sulatus Manuaalinen
Pakastimen kapasiteetti 15 l
Korkeusalue 80 - 89 cm
Jääkaapin automaattinen sulatus + Kyllä
Melutaso 40 db
Leveysväli, cm 50 - 59 cm
Pakastuskapasiteetti, kg/24 h.+ 2
Asennustyyppi Vapaasti rakennettu
Sähkönkulutus vuodessa, kWh + 176
Syvyys 62 cm
Leveys 50 cm
Väri Valkoinen
Korkeus 85 cm
Jääntekotoiminto Ei
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Bulgaria
Tuotekategoria Jääkaapit
Ovien lukumäärä Yksi ovi

LIEBHERR jääkaappi- ja pakastinasiantuntijat ovat jatkuvasti kehittäneet ja ottaneet käyttöön uusia mukavuutta ja energiaa säästäviä teknologioita 60 vuoden ajan. Laadukkaimmat materiaalit, hyvin harkittu käsittely, kätevä ja tarkka elektroninen ohjaus ja nykyaikaiset prosessit takaavat LIEBHERRin tunnetun laadun.

LIEBHERR tarjoaa laajan valikoiman jääkaappeja ja pakastimia parhailla energiankulutusluokilla, mukaan lukien erityisen taloudellinen A+++-luokka. Ainutlaatuinen "BioFresh"-vyöhyke takaa ihanteelliset olosuhteet, jotta elintarvikkeet pysyvät tuoreina pitkään ja ilahduttavat kuluttajaa laadullaan. LIEBHERR "NoFrost" -teknologia tarkoittaa erinomaisia pakastustuloksia ja erityistä mukavuutta. LIEBHERR tarjoaa myös mielenkiintoisia laitteita viinin vanhentamiseen ja sen oikeaan säilytykseen.

Varsinkin taloudellinen

LIEBHERRin uudet A++ ja A+++ energiankulutusluokan laitteet ovat esimerkki taloudellisuudesta. Tarkka ohjaus optimoidulla jäähdytyskomponentilla, yksinkertainen eristysmateriaalien käyttö ja erittäin tehokkaiden elektronisten kompressorien asennus takaavat laitteiden korkeimman energiankulutusluokan

 

Ympäristöystävällisyys

"ActiveGreen" - suotuisan ympäristön käsite LIEBHERR-yhtiössä alkaa jääkaappien ja pakastimien suunnittelusta. LIEBHERR asensi laitteisiin laadukkaimmat komponentit pitkän ja turvallisen toiminnan ja korkeimman energiatehokkuuden takaamiseksi. Kaikki muovi soveltuu optimaalisesti kierrätykseen. Raaka-aineet hyödynnetään tehokkaasti samoin kuin tuotantoprosessit, esimerkiksi laitteiden valmistuksessa syntyvä lämpö käytetään lämmitykseen. Kaikki LIEBHERRin tehtaat on sertifioitu seuraavien kansainvälisten standardien mukaisesti - laatustandardi ISO 9001 ja ympäristöjohtamisstandardi ISO 14001.

BioFresh on terveellisempää

BioFresh takaa ihanteellisen ilmaston ruoan pitämiseksi tuoreena pitkään. Hedelmät ja vihannekset, liha, kala ja maitotuotteet, joita säilytetään noin 0°C:ssa vuoden ajan ja säilytetään kosteudessa, säilyttävät optimaalisesti vitamiinit, täydelliset ja täydelliset pidempään kuin tavallisessa jääkaapissa.

SoftSystem kätevään käyttöön

Innovatiivinen ovensulkujärjestelmä "SoftSystem" on integroitu oveen ja hidastaa nopeutta ja vaimentaa ääntä suljettaessa. Tämän järjestelmän ansiosta suljet oven täytetyillä sisähyllyillä erittäin hellävaraisesti, ja jos se avataan alle 45◦ kulmassa , ovi sulkeutuu takaisin.

LED valaistus

"PremiumPlus"-luokan laitteissa on integroidut sivulle LED-valopylväät. Valopylväiden erityinen mattapinnoite luo erinomaisen ja viihtyisän valon. Valopylväät eivät estä lasihyllyjen siirtämistä. LED-valaistus on lisäksi integroitu yläseinään - jotta jääkaapin sisätilat saadaan entistä paremmaksi.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut