Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmankostutin Boneco U7146

 
Viite
202927
53,99 €
 
Toimitus: 3-9 t.k.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Boneco
Ilmankostutustoiminto + Joo
Toimintaperiaate + Ultraääni
Optimaalinen kastelualue + 20 m²
Väri Valkoinen
Vesisäiliön tilavuus, l 0.5
Takuuaika 24 kuukautta
Veden haihtumisnopeus (ml/h)+ 100
Tuotekategoria Ilmankostuttimet
Ilmankostutin Boneco U7146
53,99 €
Ultraääni-ilmankostutin Boneco U7146
Suunniteltu dynaamisille ja positiivisille ihmisille, jotka pitävät aktiivisesta vapaa-ajasta ja mielenkiintoisista matkoista. Ota se mukaasi, kun menet lomalle, työmatkalle, matkalle tai käytä sitä työpaikallasi.
Uusi Boneco U7146 on mobiili ja hyödyllinen ratkaisu kuivan ilman ongelmaan kaikkialla maailmassa.
Ei ole väliä missä olet - tärkeintä on se, mitä hengität
Mobiili ilmankostutin Boneco U7146 voidaan ottaa mukaasi minne tahansa: lomalle, työmatkalle, toimistoon - se on mukanasi jokaisella matkalla ylläpitäen optimaalista kosteustasoa missä tahansa.
Säännölliset lennot ja ilmastonmuutos rasittavat paljon ihmiskehoa. Yleensä hotellissa, toisessa kaupungissa ja toisella ilmastovyöhykkeellä olonsa jälkeen ihminen tottuu muutaman päivän ajan. Kuiva iho, päänsärky ja kroonisten sairauksien tapauksessa ne voivat pahentua.
Pieni ja kirkas ilmankostutin Boneco U7146 luo suotuisan mikroilmaston hotellihuoneeseen tai huoneistoon mahdollisimman lyhyessä ajassa täyttäen ilman raikkaalla kosteudella. Niin kevyt ja kompakti, että se ei vie paljon tilaa eikä vaadi erityistä hoitoa.
Kun palaamme matkoiltamme, palaamme töihin, jossa istumme tietokoneen ääressä toimistolaitteiden ympäröimänä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kaikilla toimistolaitteilla on kielteinen vaikutus hyvinvointiimme: niiden säteet ja kuumenevat pinnat kuivattavat ilmaa merkittävästi. Kuten hyvin tiedetään, kuiva ilma on yksi terveytemme ja kauneutemme tärkeimmistä vihollisista: iho kuivuu ja kalpea, ilmaantuu kurkkukipua ja päänsärkyä.
Boneco U7146:ta voidaan kutsua henkilökohtaiseksi suojaksi kuivaa ilmaa vastaan toimistossa. Yksilöllinen — koska se on niin kompakti, että se mahtuu rajoitettuun toimistotilaan, tavalliselle työpöydälle. Pienestä koostaan huolimatta se kostuttaa tehokkaasti huoneen, mutta toimii samalla erittäin hiljaisesti (melutaso alle 25 dBA).
Mukavuus, joka on "aina olemassa"
Laite toimii ultraääniilmankostutuksen periaatteella. Höyrystimeen tuleva vesi hajoaa pieniksi pisaroiksi ultraäänen vaikutuksesta. Mikroskooppiset pisarat muodostavat höyrypilven, jonka läpi pienitehoinen tuuletin ohjaa ulkoilmaa vapauttaen tiloihin höyryä, joka jakautuu sitten tasaisesti kaikkialle.
Maksimaalinen käyttömukavuus
Boneco U7146 mallin ainutlaatuisuus on, että vesisäiliö on tavallinen muovipullo, jonka tilavuus on 500 ml, mikä vähentää merkittävästi laitteen painoa ja kokoa sekä sen rakennetta, jonka ansiosta se on mahdollista ottaa mukaan mihin tahansa matka. Lisäksi tällainen innovaatio helpottaa veden valitsemista laitteelle - voit käyttää mitä tahansa puhdasta vettä. Laitteen vakauden varmistamiseksi on järjestetty erityiset taitettavat jalat, jotka tarjoavat vakauden ja turvallisuuden käytön aikana. Laite on erittäin helppo huoltaa: siinä ei ole jatkuvaa vaihtoa vaativia suodattimia, puhdistus on tarpeen vain laitteen sisäosille ja kalvolle,

Boneco U7146:n ominaisuudet
 • mekaaninen ohjaus
 • Vesisäiliö on mikä tahansa muovipullo, johon mahtuu 500 ml
 • ainutlaatuinen kalvo "lasilevy", joka lisää laitteen tuottavuutta 20%
 • automaattinen sammutus alhaisella vedenpinnalla
 • laitteen toimiva LED-merkkivalo
 • neon höyry valaistus
 • matala melutaso
 • alhainen sähkönkulutus
 • kaapeli sovittimella
 • kompakti koko
 • käytön ja huollon helppous
Tämän tuotteen asiakasarvostelut