Tietoa
Tuoteluettelo

Silitysjärjestelmä LAURASTAR S PURE PLUS, vaaleanvihreä

 
Viite
2018689
1 402,92 €
246,88 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 1 402,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 246,88 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 1 481,26 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Laurastar
Maksimi höyrynpaine vakio 3,5 baaria
Paino, kg 19 kg
Rautapohja + Alumiini
Kalkinpoistotoiminto + On
Väri Vihreä
Teho + 2200W
Vesisäiliön tilavuus, l 1.2
Kaapelin pituus 2.3 m
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Sveitsi
Tuotekategoria Kohdistusjärjestelmät
Silitysjärjestelmä LAURASTAR S PURE PLUS, vaaleanvihreä
1 402,92 €
Laurastar S Plus, väristä ja kankaasta riippumatta, palauttaa vaatteesi intensiivisyyden ja kauneuden kaksi kertaa nopeammin kuin perinteinen höyrystin.
Innovatiivisella sveitsiläisellä "Laurastar S Plus" -silitysjärjestelmällä saavutat ennennäkemättömän silitystuloksen nopeasti ja helposti. Laurastar S Plus on varustettu aktiivisella silityslaudalla, jossa on puhallus (2 tasoa) ja tyhjiötoiminto. Ensimmäinen varmistaa, että ei-toivottuja taitoksia silitetään, ja toinen varmistaa kankaan tasaisen jakautumisen silityslaudalla pienimpienkin ryppyjen tasoittamiseksi. Vaihda puhallus- ja imutoimintojen välillä napin painalluksella.
Ainutlaatuinen ja ammattimainen "Laurastar S Plus" -pohja lähettää erittäin herkkää, mutta voimakasta höyryä, joka sopii kaikentyyppisten kankaiden silittämiseen. Silitys Laurastar-silitysraudalla estää myös ei-toivottujen taitteiden muodostumisen.
Patentoitu "Laurastar S Plus" taitto-taittojärjestelmä varmistaa silitysjärjestelmän erittäin kätevän käytön. Kun olet avannut järjestelmän, aloita silitys vain 3 minuutissa valitsemalla yksi kuudesta silityslaudan korkeusasetuksesta. Suoristuslaite sammuu automaattisesti 15 minuutin kuluttua, kun sitä ei käytetä turvallisuuden ja energiatehokkuuden lisäämiseksi.

"KUIVA JA ERITTÄIN HIENO HÖYRY 150°C:ssa TUHOTTAA 100 % PÖLYPUKKEISTA, 99,9 % BAKTEERIISTA JA VIRUKSISTA, JOKA VASTUU PESUSYKLIÖITÄ 30 JA 40°C:ssa ja ESTÄÄ ALLERGIAT.
*Vahvistettu Sveitsissä Scitec Research SA:n laboratoriossa tehdyssä tieteellisessä tutkimuksessa.
Hellävarainen materiaalien ja värien hoito silitysraudan ja Laurastarin kuivan erittäin hienon höyryn ansiosta.
Aktiivinen silityslauta tuuletintoiminnolla estää ryppyjä. Tuuletinjärjestelmä pitää kankaan automaattisesti paikoillaan laudalla ja luo ilmatyynyn rypistymisen estämiseksi. Tyhjiön ansiosta vaatteet pysyvät tasaisina laudalla, jolloin ryppyjä on helppo silittää .
Jatkuvan silityksen takaavat irrotettava 1,2 litran vesisäiliö ja sisäänrakennettu kalkinpoistosuodatin, jonka avulla voit käyttää vesijohtovettä.

TECH. SPEC.:

Pääparametrit:
Höyryn paine - vakio 3,5 bar (kaksinkertainen tilavuus)
Silitysaika on määrittelemätön
Laitteen teho on 2200W
Tuulettimen teho - 16 VA, 2 nopeutta
Lämmitysilmaisin - on

Rauta:
Rautapohja - alumiinia, kiillotettu viimeistely
Rautateline - on
Raudan paino - 1,26 kg

Vesisäiliö:
Vesisäiliön tilavuus ~ 1,2 l
Näkyvä vedenkorkeus - kyllä
Tyhjän vesisäiliön merkkivalo - on
Vesisäiliön kahva löytyy

Kalkinpoisto:
On kalkinpoistojärjestelmä
Kalkinpoistojärjestelmän tyyppi - kalkinpoistosuodatin rakeilla

Mitat ja paino:
Kokoontaitetun järjestelmän mitat (K x L x K) - 137 x 42 x 20 cm
Taitettavan järjestelmän mitat (K x L x K) - (82-102) x 137 x 42 cm
Virtajohdon pituus on 2,3 m
Letkun pituus - 2,1 m
Kokonaispaino - 19 kg

Ominaisuudet: raudan säilytyslokero, 2 integroitua kuljetuspyörää, taitettu silityslauta vie vain 20 cm, irrotettava 1,2 l vesisäiliö, integroitu kalkinpoistosuodatin, leveä silityslaudan pinta.

Lisävarusteet: MYCOVER-silityslaudan päällinen (1x), AQUA S-LINE integroitu vedensuodatin (1x), AQUA REFILL vedensuodattimen täyttö (1x), SOFTPRESSING silitystyyny herkille kankaille (1x), RINS-ME jäteastia (1x), S - LINE-kaapelin pidike. (1x)
Tämän tuotteen asiakasarvostelut