Tietoa
Tuoteluettelo

Hius- ja partaleikkuri BABYLISS PRO FX8700GE

 
Viite
3047115
210,59 €
37,06 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 210,59 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 37,06 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 222,35 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Babyliss
Virtalähde + Verkkovirta/akku
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Hiusleikkurit
Hius- ja partaleikkuri BABYLISS PRO FX8700GE
210,59 €

Hius- ja partaleikkuri BaByliss PRO "Gold Cord/Cordless Metal Clipper"


Hius- ja partatrimmeri BaByliss PRO "Gold Cord/Cordless Metal Clipper" on suunniteltu vaativille kampaajille ja parturille, jotka etsivät luotettavaa, joustavaa ja nopeaa latauslaitetta. Laitteen ainutlaatuinen muotoilu ja virheetön suorituskyky erottuvat muista leikkureista.


45 mm:n japanilaista terästä terät erittäin terävällä v-leikkauksella. Erittäin litteät terät tarjoavat pääsyn vaikeimpiin leikkauskohtiin ja voivat leikata erittäin läheltä ihoa. Tehokas, pitkäikäinen, suurivääntömomenttimoottori tarjoaa korkean suorituskyvyn ja virheettömän leikkauksen. Elektronisesti ohjattujen digitaalisten moottoreiden teknologinen kehitys tekee laitteesta paljon kevyemmän, sen tärinä on erittäin alhainen, se kuluttaa vähemmän energiaa, on pidempi käyttöikä ja vähentää melua. Ihanteellinen kaikille hiustyypeille. Voidaan käyttää johdolla tai ilman.


BaByliss PRO "Gold Cord/Cordless Metal Clipper" hius- ja parranleikkuri sopii 100 % ammattikäyttöön. Tukeva metallirunko, 3 tunnin pikalataus ja 2 tunnin käyttöaika latauksen jälkeen antavat kampaajalle täydellisen vapauden, tehokkuuden ja ajansäästön, ja yleisjännite mahdollistaa tämän laitteen käytön missä tahansa maailman maassa.


BaByliss PRO Gold Cord / Cordless Metal Clipperin runko on tieteellisesti tasapainotettu parhaan ergonomian saavuttamiseksi. Tässä laitteessa on luistamaton kahva, se on kevyt ja hiljainen.


BaByliss PRO "Gold Cord/Cordless Metal Clipper" tekniset ominaisuudet:


  • Latausteline;
  • 45 mm japanilaiset terästerät;
  • 6000 terän liikettä minuutissa;
  • Pitkäikäinen litiumioniakku;
  • 8 terävaihtoehtoa;


"BaByliss Pro" - ammattitaito, huippulaatu, ergonomia.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut