Tietoa
Tuoteluettelo

Hierontalaitteet

Bigbox.fi verkkokauppa Hierontalaitteet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Homedics, Medisana, Hyperice, Beurer, Zyle. Hierontalaitteet hinta(t) alkaen 9,46 €. Bigbox.fi:ssä on yli 152 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Hierojat

Huolehtiminen omasta kehostasi on tärkeää. Lihasjärjestelmäsi ja erilaiset kehon osat saavat usein liian vähän huomiota. Tämän seurauksena loukkaantumisriski kasvaa, tuottavuutesi ja kykysi lähes kaikilla elämänaloilla vähenee. Hierojat auttavat kehoasi palautumaan urheilusta ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Bigbox-verkkokaupasta voit hankkia monenlaisia tyyppisiä hierojia: kasvojen, kaulan, selän, jalkojen, silmäluomien, hartioiden ja monien eri lihasten ja kehon osien harrastelijoille tai ammattilaisille tarkoitettuja hierojia.

Pieni salaisuus on, että hieroja valitaan sen toimintojen ja mahdollisuuksien mukaan. Tämä tarkoittaa, että laite, joka voi stimuloida, rentouttaa tai muuten vaikuttaa kehon osaan, jolle haluat antaa enemmän huomiota, hankitaan. Luettelossa on epäilemättä monitoimisia hierojia, joiden avulla voidaan suorittaa erilaisia toimenpiteitä. Luettelossamme on suosittuja Beurer-, Homedics-, InSportLine-, Medisana- ja monien muiden valmistajien hierojia. Valitse sinulle tärkeimmät ominaisuudet: värähtelevä hieronta, lämmitystoiminto, infrapunasädeominaisuus, nopeusasentojen määrä ja löydä nopeasti sopivin lihas- tai selluliittihieroja hyvään hintaan.

Suosituimmat hierojat:

Pään - pään hierojat ovat yleensä manuaalisia ja niitä käytetään niin, että tehdessäsi pään kutitusliikettä, hierot samalla päänahkaa ja voit rentouttaa sitä, stimuloida hiusten kasvua, saada muita hyötyjä. Hierontatyynyt voidaan luokitella pään hierojiksi. Jalkojen - nämä hierojat ovat monenlaisia malleja. Erittäin suosittuja ovat vesialtaat, joihin kastamalla jalat, voit asettaa erilaisia hierontatiloja. On myös vibraatio- ja sähköjalkahierojat, jotka eivät vain värise, vaan voivat myös lämmittää, auttaen kehoasi monin tavoin. Selluliitti - selluliittihierojat toimivat siten, että värähtely liikuttaa selluliitista kärsivää ihokerrosta, polttaa rasvaa ja vähentää vähitellen rasvan määrää (poistaa selluliitin). Lähes jokainen selluliittihieroja on sähkökäyttöinen. Ne voivat olla manuaalisia ja muitakin. Vatsan - nämä lihasryhmät on suunniteltu hierojille, jotka yleensä laitetaan tuoliin tai sidotaan vatsan ympärille.

On myös monia muita tyyppisiä hierojia (silmä-, kaula-, käsi-, koko vartalon jne.). Riippumatta siitä, minkä tyyppistä laitetta etsit ja mitä toimintoja sillä pitäisi olla, löydät varmasti parhaan valinnan tuoteluettelostamme. Riippumatta siitä, kenen valmistajan imuhierontaa, värähtelevää tai mekaanista hierontaa etsit - hanki se kätevästi verkossa.

Muistutamme mielellämme, että usein uutiskirjeemme tilaajat ostavat halvemmalla. He saavat ensimmäisenä tietää tuotteista tarjouksella ja milloin terveydenhuollon tuotteille myönnetään alennus.