Tietoa
Tuoteluettelo

Infrapunahierontalaite BEURER MG100

 
Viite
170014
113,39 €
 
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Beurer
Tärinä hieronta Läpäisevä vaikutus
Infrapunatoiminto + Joo
Nopeusasemien lukumäärä + 5
Teho + 25 W
Tuotekategoria Hierontalaitteet
Infrapunahierontalaite BEURER MG100
113,39 €
Hierontalaite on suunniteltu ja valmistettu vain Saksassa. Beurerillä on peräti 97 vuoden kokemus huippuluokan hierontakoneiden luomisesta laatua arvostaviin koteihin.
Beurer MG100 on METALLI . Tämä tarkoittaa, että laadukkaan alumiinin ansiosta laite on erittäin vahva, kestävä ja rakennettu kestämään. Kyllä, se painaa hieman enemmän kuin tavalliset muoviset hierontalaitteet. Se on luonnollista ja väistämätöntä, mutta se ei todellakaan ole vaikeaa ja jopa monet erittäin herkät naisen kädet voivat nauttia laadukkaasta hieronnasta tällä Beurer-hierontalaitteella ilman ongelmia. Hierontalaitteen paljon suurempi etu on se, että kiinteänä se todella "makaa kädessä" miellyttävästi ja jo ennen kuin käynnistät sen, ymmärrät jo mistä tässä puhutaan - laadusta.
Beurer MG100:ssa on 2 hierontapäätä . Yhdessä riittävän tehokkaan moottorin kanssa kaksi hierontapäätä osoittavat arvonsa erityisen hyvin. Samalla, tarvittaessa, voit luotettavasti suorittaa "vahvan" hieronnan.
Hierontalaitesarja sisältää myös helposti vaihdettavat hierontapäät erilaisiin hieronnan tyyppeihin ja tarpeisiin.
Hierontakoneessa on peräti 5 erilaista ja helposti valittavaa ohjelmaa, joten valitset varmasti sen hetken parhaan. On myös mahdollista asettaa hieronnan intensiteetti (nopeus). Näiden kahden ominaisuuden ansiosta saat haluamasi intensiteetin hieronnan, ei enempää eikä vähempää.
Lisäkahvan pitäisi tuntua pieneltä Beurer MG100 -hierontalaitteen kaikkiin etuihin nähden. Ehkä, mutta tämä hieno yksityiskohta auttaa paljon toista hierottaessa ja mahdollistaa hierontalaitteen ohjaamisen entistä tiukemmin ja tarkemmin.
Beurer MG100 aktivoi myös infrapunalämmityksen erikseen napin painalluksella. Tämä ei ainoastaan lämmitä miellyttävästi selkää tai muuta hierottavaa aluetta, vaan se antaa hieronnan tunkeutua syvemmälle, parantaa verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia entisestään.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut