Tietoa
Tuoteluettelo

Hedelmien kuivausrumpu ZYLE ZY708FD

 
Viite
266561
75,59 €
 
Toimitus: 3-6 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Zyle
Lavojen lukumäärä 5
Lavojen halkaisija 34 cm
Suoja ylikuumenemista vastaan + Joo
Teho + 0,5 kW
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Hedelmien kuivausrummut
Hedelmien kuivausrumpu ZYLE ZY708FD
75,59 €

Oletpa sitten harrastajakokki tai terveellisen ruokailun ystävä, tämä pyörivällä tarjottimella varustettu Zyle-ruoankuivain on täydellinen laite keittiöösi.

Ainutlaatuinen lämmitysjärjestelmä varmistaa ravinteiden ja entsyymien maksimaalisen säilymisen, ja elintarvikkeet kuivuvat tasaisesti ja tasaisesti koko ajan ja ovat suojassa ylikuumenemiselta.

Äärimmäisen tarkan lämpötilan säädön (35 - 70 astetta) ansiosta Zyle-kuivaimella voit kuivata yrttejä, lihaa, vihanneksia ja hedelmiä menettämättä hyödyllisiä ravintoaineita, sillä eri ruokatuotteet vaativat tietyn kuivauslämpötilan.

Tässä Zyle-ruokakuivaimessa on 5 tilavaa, automaattisesti pyörivää ruoka-alustaa, jotka antavat ruoan kuivua tasaisesti, sekä läpinäkyvä, tuuletettu kansi, joka säätelee kosteustasoa ja mahdollistaa ruoan kuivumisen seuraamisen ilman lisätoimia. Kaikkien näiden etujen lisäksi tämä Zyle-ruoankuivain on myös upea sisustusyksityiskohta keittiössäsi!

Pyörivät kuivausalustat

Tässä Zyle-ruokakuivaimessa on ainutlaatuinen tekniikka, joka saa astiat, joille ruoka asetetaan, pyörimään kuivauksen aikana. Tämän tekniikan ansiosta lämmitetty ilma jakautuu tarkasti ja tehokkaasti koko kuivausprosessin ajan, joten kaikki elintarviketuotteet kuivuvat tasaisesti. Kuivauksen aikana kuuma ilma kiertää kannen, grillin ja pohjan välissä - näin ruoka kuivuu menettämättä ravintoaineitaan.

Ajastin

Zyle-kuivaimessa on sisäänrakennettu 99 tunnin ajastin. Voit valita haluamasi kuivausajan, jonka jälkeen kuivausrumpu sammuu.

Käyttö

Leikkaa hedelmät, vihannekset tai liha viipaleiksi ja aseta ne tarjottimille. Kuivausrumpu hoitaa loput. Zyle-ruoankuivain sopii erinomaisesti niille, jotka välttävät epäterveellistä ruokaa, valitsevat välipalaksi yleensä kuivattuja hedelmiä ja marjoja ja maustavat ateriansa kuivatuilla vihanneksilla, sienillä ja erilaisilla yrteillä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut