Tietoa
Tuoteluettelo

Älykello Huawei Watch GT4 41mm White Leather

 
Viite
3704533
199,00 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
Tavaravakuutus
Tavaravakuutus 1 vuosi
tai
Tavaravakuutus 2 vuosi
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Huawei
Akkutyyppi Lithium-Ion
Paino, kg 37 g
Näytön tyyppi AMOLED
Näytön resoluutio 466x466
Happi veressä Joo
Kellon tyyppi Rannekoru
Sykemittari On
Käyttöjärjestelmä HarmonyOS 2.0
GPS On
Vedenpitävyys + IP68
Akun kesto Jopa 168 tuntia
Kosketusnäyttö + Kyllä
Askelmittari + Kyllä
Unenvalvonta + Kyllä
Musiikinhallinta + Kyllä
Kalorien laskentatoiminto + Kyllä
Harjoittelusuositustoiminto + Kyllä
Harjoitteluanalyysitoiminto + Kyllä
Bluetooth-yhteys + Kyllä
Mikrofoni + Kyllä
Syvyys 9.8 mm
Aktiviteetin seuranta + Epäaktiivisuuden valvonta
Leveys 41.3 mm
Väri Valkoinen
Korkeus 41.3 mm
Stressin seuranta Kyllä
Tuotekategoria Älykkäät kellot
Älykello Huawei Watch GT4 41mm White Leather
199,00 €

Kello Huawei Watch GT 4 41mm valkoinen


  • Tilava, kevyt muotoilu ja 13 % suurempi näytön ja rungon välinen suhde, jota ympäröi vain ohut kehys, tämä kello sopii täydellisesti ranteeseesi.
  • Voit valita yli 25 000 ainutlaatuisesta kellotaulusta, mukaan lukien kukkiva kellotaulu, joka laajenee päivän mittaan, kun keräät aktiivisuustietoja, ja Always On Display -kellotaulu – hetki, jolloin voit kokea jotain uutta.
  • Päästä luovuutesi valloilleen luomalla omat kellotaulusi mukautetuilla ominaisuuksilla, tyyleillä ja värimalleilla tai muokkaamalla säätimiä vaihtaaksesi saumattomasti sovellusten välillä.
  • Uusi Stay Fit -sovellus, joka perustuu HUAWEI TruSeen 5.5+ -teknologiaan, auttaa sinua seuraamaan kalorien saantiasi välittömästi korkean tason mittareilla, kuten reaaliaikaisella kalorimäärällä, aktiivisella kalorilla, passiivisilla kaloreilla ja kalorivajeella.
  • Uuden ja parannetun HUAWEI TruSeen 5.5+ -sovelluksen ansiosta et menetä yhtäkään sydämenlyöntiä, saat aina oikea-aikaisia ääni- tai värinämuistutuksia, kun sykkeesi poikkeaa tavoitealueelta. Sykemittari toimii hyvin myös kylmällä säällä.
  • HUAWEI TruSeen 5.5+ -järjestelmä tarkkailee tarkasti sykettä, SpO2:ta, unta ja stressiä, joten saat aina tietoa tilastasi.
  • Voit nukkua rauhassa, koska HUAWEI TruSleep 3.0 -valvontajärjestelmä seuraa untasi ja havaitsee hengityshäiriöt unen aikana.
  • Katso vain ja saat selville kuukautisten, ovulaation ja hedelmällisyyden ajoituksen korkean tason fysiologisista tiedoista ja syvän oppimisalgoritmista laskettuna.
  • HUAWEI TruSeen 5.5+ -tekniikka käyttää kahdeksaa valosähköistä anturia, kahta valonlähderyhmää, parempaa tekoälyalgoritmia ja kaarevaa lasilinssiä, joten saat tarkempia sykelukemia intensiivisen harjoittelun aikana.
  • TruSeenin SpO2-mittauksilla kellosi huolehtii hyvinvoinnistasi!
  • Aina valmiina oleva stressimittari on käsillä päivittäisten koettelemusten ja koettelemusten seuraamiseen ja hallitsemiseen, kun taas rauhoittavat hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan.
  • HUAWEI WATCH GT 4 tukee itsenäistä musiikin toistoa. Määritä soittolistoja puhelinsovelluksessa ja yhdistä ne tiettyihin harjoituksiin – nauti musiikista, vaikka puhelin ei olisi käsillä!
  • Hallitse aikatauluasi ja seuraa työtäsi Clock Calendar -sovelluksella – ole tuottava, aktiivinen ja ammattimainen.
  • Tarkastele tekstiviestejä kellossasi ja valitse, haluatko vastata valmiilla pikatekstiviestillä tai emojilla. Koe saumaton viestintä yhdellä ranteen pyyhkäisyllä.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut